Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 290 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 - popis produktu

Herní konzole Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24:Kompaktní herní konzole Xbox Series S s digitální distribucí Microsoft se rozhodl zpřístupnit novou generaci konzolí Xbox i těm hráčům, kteří nepožadují hraní ve 4K rozlišení. Přesto Xbox Series S nabídne žhavé novinky jako je rychlé načítání díky SSD disku, vyšší framerate či větší a dynamičtější herní prostředí a ray-tracing. Pro citelné snížení pořizovací ceny nemá konzole Blu-ray mechaniku a všechny hry je nutné kupovat v digitální edici.Dostatečný výkon pro hry v rozlišení 1440pNový Xbox Series S láká na hraní v nativním rozlišení 1440p se snímkovou frekvencí až 120 FPS. Konzole také bude podporovat velmi žádané ray tracing efekty.Větší úložiště, když bude potřebovatZákladní SSD s kapacitou 512 GB lze kdykoli navýšit pomocí rozšiřující úložné karty. Ta nabízí dodatečný prostor k ukládání her ve špičkové rychlosti. Jde o 1TB kartu, která se vkládá přímo do vyhrazeného portu v zadní části konzole.Nový bezdrátový ovladačVychutnejte si modernizovaný design bezdrátového ovladače Xbox s dezénovaným povrchem a vylepšenou geometrií pro pohodlnější hraní. Díky texturovaným rukojetím a hybridnímu směrovému ovladači vám už neunikne žádný cíl z mušky. Také jednoduše zachytíte a nasdílíte obsah nebo bleskově ovladač spárujete s PC a mobilními zařízeními.Hvězdná sestava herVelkolepá herní nabídka zahrnuje celou řadu očekávaných pecek včetně Halo Infinite. A prostřednictvím nové revoluční architektury Xbox Velocity Architecture se v konzoli Xbox Series S zlepší zážitky hráčů v tisících hrách pro konzole Xbox One, včetně Xbox 360 a původních Xbox Games.

Produkt Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 patří do skupiny produktů Herní konzole, patří značce Microsoft, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 - parametry produktu

KategorieHerní konzole
ZnačkaMicrosoft
E-shopAlza.cz

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 - historie ceny a dostupnosti

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 - další zajímavé produkty

Xbox Series S (500 GB) + EA Sports FC 24 - jak nakoupit nejvýhodnější?