Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 059 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů.
Kvalitní vykosťovací nůž Gourmet od Wüsthof je ideální k vykosťování masa, oddělování tuku od libového masa či odstraňování šlach.
Produkt WÜSTHOF Nůž vykosťovací Wüsthof GOURMET 14 cm 4606/14 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské nože, patří pod značku WÜSTHOF, Wüsthof Dreizackwerk, v nabídce prodejce Luxusni-noze.cz, Profikuchar.cz.
Produkt WÜSTHOF Nůž vykosťovací Wüsthof GOURMET 14 cm 4606/14 má přiřazen EAN kód 4002293106854.
Záruční doba | 24 měsíců |
Barva rukojeti | černá |
Délka čepele | 14 cm |
Materiál čepele | nekovaná ocel,nerezavějící ocel s chrom-molybden-vanadium (X50 Cr Mo V15) |
Vhodné do myčky | nie |
Materiál rukojeti | Tvarovaná rukojeť,nýtovaná rukojeť |
Kategorie | Kuchyňské nože |
Značka | WÜSTHOF, Wüsthof Dreizackwerk |
E-shop | Luxusni-noze.cz, Profikuchar.cz |
EAN | 4002293106854 |
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů
Ve svém kulináři, můžeš servírovat a krájet zároveň! Vroubkovaný nůž na rajčata ti nakrájí na plátky i ta nejzralejší rajčata tak tence, jak potřebuješ! Vidlicový hrot ti zajistí, že si můžeš jednotlivé kousky napíchnout a servírovat | Značka Wüsthof patří mezi
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů
Klíčový kuchyňský nůž na krájení, sekání či kostkování všech druhů potravin
Profesionální vykosťovací nůž kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli z nýtovanou rukojetí ze syntetického materiálu
Kvalitní kuchařský nůž Gourmet od Wüsthof je ideální na krájení a sekání všech druhů potravin
Profesionální nůž na šunku kovaný z jednoho dílu kvalitní oceli z nýtovanou rukojetí ze syntetického materiálu
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
Nůž vhodný k vykostění kuřete nebo šunky i ořezávání tuku a šlach. Zúžená, špičatá čepel je nutností při práci blízko kolem kloubů. Rukojeť je vyrobena z afrického grenadilového dřeva. Díky tmavě hnědým odstínům s výraznou strukturou dřeva je každý nůž
Kvalitní kuchařský nůž Gourmet s čepelí 23 cm od Wüsthof je ideální na krájení a sekání všech druhů potravin
Nůž stylizovaný podle japonského kuchařského nože je to pravé pro přípravu nejen jemné asijské, ale i západní kuchyně. Dutě vroubkované ostří vytváří kapsy vzduchu, který brání extra tenkým nebo měkkým plátkům v přilepení na ostří nože
Nůž na rajčata z řady Classic Ikon patří mezi pořádnou zvěřinu a jednoznačně tě zaujme svým dynamickým tvarem a moderním designem | Už při prvním používání ve svém kulináři zjistíš, jak vysoký komfort ti poskytne, díky jeho kvalitnímu zpracování | Tento celokovaný
Jsi začínající, nebo hobby kuchař a hledáš zoubkovaný nůž na rajčata do svého kulináře? Tak tento Wüsthof GOURMET si jistě zamiluješ! | Řada Gourmet představuje úžasný poměr ceny a kvality | Patří do kategorie nekovaných nožů, které jsou broušeny speciální
Nůž na tvrdé sýry je vybaven vidlicovou špičkou pro pohodlnější servírování. Ostrá čepel umožňuje přesné porcování. Čepel je vyrobena z vysokouhlíkové nerezové oceli
Classic! Nejoblíbenější kolekce do kulinářské džungle od značky Wüsthof! Jejich provedení ti umožní pohodlnou práci bez únavy rukou | Vroubkovaný nůž na rajčata spojený s vidličkou, ti ve tvém kulináriu jednoznačně usnadní práci | Čepel je kována z jednoho kusu kvalitní
Extra ostrá čepel je nutností nejen pro řezání Vašich oblíbených steaků, ale také pro všechny druhy masových pokrmů
Co je kuchařský nůž pro evropské kuchyně, tím je Santoku pro Japonsko a celou Asii: tak univerzální tvarem, hmotností a hranou, že ho lze použít k mletí a sekání bylin, zeleniny a ovoce, jakož i pro přípravu ryb a masa. Ostrá čepel Santoku umožňuje cokoliv od pravidelných