Woody Kubus 2x2 -Safari

Woody Kubus 2x2 -Safari

Woody Kubus 2x2 -Safari

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Woody Kubus 2x2 -Safari - popis produktu

DŘEVĚNÉ KOSTKY SAFARI

Vydejte se na safari prostřednictvím dřevěných kostek kubus. Kostky jsou v provedení 2 x 2 s motivem exotických zvířátek - slonem, velbloudem, žirafou, lvem, opicí a delfínem. Velikost balení je 12 x 12 cm. Rozměr jedné kostičky je 5 cm. Kostky jsou svými vlastnostmi určeny pro ty nejmenší děti již od 2 let. Kostičky pro ně budou atraktivní svým barevným vzezřením a veselými obrázky. Mladší děti si skládáním procvičují motoriku a představivost a starší děti kostky rády použijí jako základ svých staveb.

Materiál: dřevo

Velikost: 12 x 12 cm

Věk: 2+

Obrázkové kostky Woody Kubus 2x2 Safari:Pořiďte svému dítku kvalitní dřevěné puzzle značky Woody. Puzzle ze čtyř dřevěných kostek s krásnými barevnými obrázky zvířátek potěší vaše malé dítko. Kostičky perfektně padnou dítku do ruky. Navíc si dítě procvičí motoriku a také se naučí sestavit celek z jednotlivých částí. Puzzle obsahuje obrázky slona, velblouda, žirafy, lva, opice a delfína. Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.Proč zvolit toto puzzle? kvalitní dřevěné provedení krásné barevné obrázky zvířat kostky padnou perfektně do ruky malým dětem procvičení motoriky

Woody Kubus 2x2 -Safari

Kubus 2 x 2 - Safari motivy, slon, velbloud, žirafa, lev, opice a delfín.

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Tento produkt se nachází v kategorii Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Woody.

Produkt Woody Kubus 2x2 -Safari lze nalézt mezi produkty ve skupině Dřevěné kostky, patří pod značku Woody.

Produkt Woody Kubus 2x2 -Safari je označen EAN kódem 8591864909216.

Woody Kubus 2x2 -Safari - parametry produktu

Woody Kubus 2x2 -Safari - historie ceny a dostupnosti

Woody Kubus 2x2 -Safari - další zajímavé produkty

Woody Kubus 2x2 -Safari - jak nakoupit nejvýhodnější?