Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 439 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská - popis produktu

Suspenzor Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská: Suspenzor je nezbytnou součástí sportovní výbavy pro každého hokejistu. Winnwell 3v1 Original YTH je určen dětským hráčům pro perfektní ochranu citlivých intimních míst. Nastavitelná délka podvazků umožní bezpečné uchycení ke štulpnám, a to pomocí kovových oček na konci podvazků, které zaručují dlouhou životnost. Anatomické tvarování s elastickým pásem a měkkým prodyšným ochranným pouzdrem skvěle sedí a poskytuje dostatečný komfort a neomezený pohyb. Suspenzor Winnwell 3v1 Original YTH je dostupný v bílé barvě a v několika velikostech, ze kterých si vybere každý hokejový hráč. Klíčové vlastnosti suspenzoru Winnwell 3v1 Original YTH, dětskéhoSuspenzor je nezbytnou součástí sportovní výbavy pro každého hokejistuWinnwell 3v1 Original YTH je určen dětským hráčům pro perfektní ochranu citlivých intimních místNastavitelná délka podvazků umožní bezpečné uchycení ke štulpnámUchycení pomocí kovových oček na konci podvazkůAnatomické tvarování s elastickým pásem a měkkým prodyšným ochranným pouzdrem skvěle sedíSuspenzor Winnwell 3v1 Original YTH poskytuje dostatečný komfort a neomezený pohybBarevné provedení: bílé s modro-červeným pásem

Produkt Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská patří do skupiny produktů Hokejové chrániče od značky Winnwell v nabídce e-shopu Alza.cz.

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská - parametry produktu

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská - historie ceny a dostupnosti

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská - další zajímavé produkty

Winnwell 3v1 Original YTH, Dětská - jak nakoupit nejvýhodnější?