| Cukrářská zdobící špička na košíkový vzor | Cukrářská zdobící špička navržená pro tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček
Cukrářská zdobící špička č. 230 - hladká na plnění | Cukrářská špička navržena k plnění vdolky, koláčky nebo dalších dezertů. | Postup | Odřízněte konec zdobícího sáčku, následně vložte špičku do sáčku, naplňte sáček krémem nebo jinou náplní a vložte
Cukrářská zdobící špička určená k vytváření hladkých a žebrovaných pruhů. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo