Nejnižší cena za posledních 45 dní: 49 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Cukrářská zdobící špička na košíkový vzor
Cukrářská zdobící špička navržená pro tvorbu košíkového krémového vzoru.
Postup
Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo dezertu a tlakem začneme vytlačovat krém přes trysku, pomalu oddělujeme od povrchu.
Není vhodná do myčky nádobí
Produkt Wilton Cukrářská zdobící špička na košíkový vzor - č.047 popisuje EAN kód 708961157992.
Pečení | Pomůcky |
Kategorie | Dekorace, Košíky |
EAN | 708961157992 |
| Cukrářská zdobící špička na košíkový vzor | Cukrářská zdobící špička navržená pro tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček
Cukrářská zdobící špička navržená na tvorbu košíkového krémového vzoru. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo dezertu a
Cukrářská zdobící špička - Vzor hvězda 021 | Pomocí řezané cukrářské trysky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření kuliček, teček, hvězdiček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni žádnému
Cukrářská zdobící špička - 004 | Pomocí hladké cukrářské zdobící špičky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská zdobící špička nesmí chybět v kuchyni
Cukrářská zdobící špička určená k vytváření hladkých a žebrovaných pruhů. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo
Cukrářská zdobící špička ve tvaru písmene V ideální na tvorbu lístků nebo malých mušlí. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch
Cukrářská zdobící špička - Na srst a trávu | Cukrářská speciální zdobící špička určená k tvorbě trávy, zvířecí srsti nebo vlasů. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme
Cukrářská zdobící špička hladká na jemné detaily 004 | Pomocí hladké cukrářské špičky vytvoříte zajímavé jemné detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská špička nesmí chybět v
Cukrářská zdobící špička hladká na jemné detaily a písmo 003 | Pomocí hladké cukrářské špičky vytvoříte zajímavé jemné detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská špička nesmí
Cukrářská zdobící špička - # 10 kulatá | Kovový zdobící hrot pro vytváření obrysů, nápisů, teček, kuliček, korálků, šňůrek, mřížek, krajek. Vhodné do myčky nádobí. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká
Kovová zdobící špička vhodná k vytváření obrysů, nápisů, teček, tkaniček, mřížek, krajek. Zvláště navržená na psaní a kreslení. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme
| S víceotvorovou špičkou na zdobení vytvoříte originální krémové dekorace na cupcakes, dezertech, dortech a koláčcích. Dezerty můžete ozdobovat pomocí trysky a máslového, čokoládového, barevného krému nebo šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez
Cukrářská zdobící špička - hladká květinový vzor 115 | Cukrářská zdobící špička určená pro tvorbu krémových květin. Pomocí krému můžete vytvářet růžičky, listy a další květinové vzory. Dezerty můžete ozdobovat pomocí trysky a máslového, čokoládového,
Cukrářská špička vhodná na tvoření košíkového vzoru nebo volánků. Špičkou můžeme vytvářet nařasené zdobení na dortech a dezertech. Krémy můžete přebarvovat gelovými potravinářskými barvivy. | Rozměr | | výška špičky 4 cm | hrot špičky: 17 x 2,5 mm | průměr
Cukrářská zdobící špička na trávu | Cukrářská speciální zdobící špička určená k tvorbě trávy, zvířecí srsti nebo vlasů. | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček
Cukrářská zdobící špička - růže 1 ks | Originální zdobící špička, se kterou jednoduše vytvoříte ozdobné prvky pomocí čokoládového, máslového nebo barevného krému a šlehačky. Základ správného výsledku spočívá v krému bez hrudek a tuhé konzistence. Ruské špičky
Cukrářská zdobící špička - Sultan uzavřena 2 ks | Kovová cukrářská špička ve dvoupláštovém provedení ideální pro výrobu sněhových pusinek s otvorem nebo Pavlových dortíků. Ideální při tvorbě cupcakes nebo krémových dezertů. Krémem můžete ozdobovat také okraje
Cukrářská zdobící špička řezaná - Hvězda 27 | Pomocí řezané cukrářské špičky vytvoříte zajímavé detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření hvězdiček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská špička nesmí chybět v kuchyni žádnému cukráři
Cukrářská zdobící špička určená na tvorbu krémových květin. Pomocí krému můžete vytvářet růžičky, listy a další květinové vzory. Dezerty můžete ozdobovat pomocí trysky a máslového, čokoládového, barevného krému nebo šlehačky. Krém můžete přebarvovat
| Cukrářská zdobící špička hladká na jemné detaily | Pomocí hladké cukrářské trysky vytvoříte zajímavé jemné detaily po obvodu a okrajích dortu, je ideální i pro tvoření písma, kuliček, teček a mnoho dalšího. Tato základní cukrářská tryska nesmí chybět v kuchyni
Cukrářská zdobící řezaná špička navržená na tvorbu krémových malých kvítků | Postup | Krém, šlehačku nebo královskou glazuru si vypracujeme, hmota musí být bez hrudek, hladká a v pevnějším provedení. Naplníme sáček krémem, následně položíme na povrch dortu nebo