Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 239 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle - popis produktu

  Pozor, jedná se jen o stojan! Honeycomb Yoke, Throttle a Saitek Pro Pedals nejsou součástí balení.   O produktu Jedinečný stojan pro připevnění vybraných joysticků a dalších panelů. Zažijte realistický pocit z řízení doma na svém oblíbeném herním křesle! Na originální Wheel Stand Pro kvalitu konstrukce, materiálu a zpracování se můžete spolehnout. Klíčové vlastnosti Nastavitelný sklon sloupku volantu o 360° Rychloupínací mechanismus pro rychlé nastavení Speciálně navrženo pro podporu Honeycomb Yoke, Throttle a Saitek Pro pedálů Nastavitelné pro všechny velikosti hráčů a pro každou židli a pohovku Ručně vyrobená celokovová konstrukce pro celoživotní odolnost a stabilitu Kvalitní protiskluzové pryžové nožičky Precizní konstrukce pro maximální tuhost a stabilitu Jednoduchý upgrade na jiná kola   Technická specifikace Kompatibilita Honeycomb Yoke and ThrottlePedály Honeycomb Charlie RudderPedály Saitek Pro Flight Rudder Obsah prodejního balení Stojan Wheel Stand Pro Dokumentace Produktové video

Produkt Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle patří do skupiny produktů Herní křesla, patří značce Wheelstand Pro, barevné provedení je Čierna, naleznete jej v e-shopu PlayGoSmart.cz.

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle - parametry produktu

Barvačierna
Typ distribucekrabicová
KategorieKřesla, Stojany, Herní křesla
ZnačkaWheelstand Pro
BarvaČierna
E-shopPlayGoSmart.cz

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle - historie ceny a dostupnosti

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle - další zajímavé produkty

Wheel Stand Pro pro Honeycomb Yoke And Throttle - jak nakoupit nejvýhodnější?