Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 499 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá - popis produktu

Kukla Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá: Vyhřívaná lyžařská maska Savior vám zajistí dokonalý tepelný komfort. Vhodná je pro lyžaře, turisty i pro všechny, kteří pracují venku v mrazech. Maska umožňuje nastavit 3 různé teploty vyhřívání, a to pomocí tlačítka na nákrčníku. Při výběru daného režimu přitom změní tlačítko barvu. Červené tlačítko značí nastavení na teplotu 50-55 °C, bílé teplotu 45-55 °C a modré teplotu 37-45 °C. Maska je napájená dobíjecí baterií, která ji udrží v provozu na jedno nabití 3-4 hodiny při nejintenzivnějším režimu, 4-5 hodin při středním režimu a 6-8 hodin při nastavení nejnižší teploty. Vyrobená je z velmi kvalitního soft fleecového materiálu a opatřená karbonovými vlákny, která produkují suché teplo. Maska navíc nezpůsobuje pocení ani zamlžování brýlí. Vyhřívaná lyžařská maska Savior vás skutečně perfektně zahřeje. Klíčové vlastnosti vyhřívané lyžařské masky Savior černéVyhřívaná maska vhodná pro lyžaře, turisty i pro všechny, kteří pracují venku v mrazechUmožňuje nastavit 3 různé teploty vyhřívání pomocí tlačítka na nákrčníkuČervené tlačítko značí nastavení na teplotu 50-55 °C, bílé teplotu 45-55 °C a modré teplotu 37-45 °CIntegrovaná karbonová vlákna produkují suché teploMaska Savior je napájená dobíjecí bateriíVyrobená z velmi kvalitního soft fleecového materiáluNezpůsobuje pocení ani zamlžování brýlíBarevné provedení: černé Velikosti:S, M, L a XL

Produkt Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá patří do skupiny produktů Vyhřívané oblečení, vyrábí jej značka BEZDOTEKU.cz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá - parametry produktu

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá - historie ceny a dostupnosti

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá - další zajímavé produkty

Vyhřívaná lyžařská maska Savior černá - jak nakoupit nejvýhodnější?