Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
72% čokoláda z rodinné čokoládovny
Tmavá exceletní čokoláda je vyrobena z kvalitních kakaových bobů z Madagaskaru a částí jižní a centrální Ameriky. Tato čokoláda vás překvapí vynikající kakaovou chutí s konečným dozvukem lehké kyselostí a nádechem ovoce a exotického koření. Můžete si na čokoládových pecičkách pochutnat jen tak anebo je použít v kuchyni při pečení, na polevy, jako náplň nebo při výrobě pralinek. Pecičky této tmavé excelentní čokolády si po rozpuštění uchovávají výbornou tekutost, takže se s čokoládou skvěle pracuje.
Pecičky této tmavé čokolády jsou trefa do černého, pokud potřebujete vytvořit hladkou a lesklou ganache. Výborná je také na výrobu pralinek, které jsou naplněny alkoholem. Chuť této excelentní čokolády vynikne především s rumem, whiskey, brandy nebo třešňovým likérem. Tuto čokoládu můžete využít i na přípravu čokoládových dezertů naplněných krémem a ovocem nebo ořechy.
Chuť čokolády bude dokonalá například s kaštany, fíky nebo granátovým jablkem. A jako náplň je tato čokoláda výborná v kombinaci s vlašskými či lískovými ořechy. S tmavou excelentní čokoládou můžete vyzkoušet připravit i domácí zmrzlinu.
SkladováníSkladujte v suchu při teplotě do 20°C v uzavřeném obalu.
Chraňte před přímým slunečním zářením.
SloženíKakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, vanilkový extrakt. Podíl kakaové sušiny min 72%.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2443 kJ / 589 kcal |
Tuky | 44,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 26,2 g |
Sacharidy | 34,2 g |
z toho cukry | 26,5 g |
Bílkoviny | 9,1 g |
Sůl | 0,25 g |
Itálie
Produkt Vital Country Tmavá excelentní čokoláda 72% Množství: 250 g je označen EAN kódem 8596466003041.
Množství | 250 g |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda |
EAN | 8596466003041 |
72% čokoláda z rodinné čokoládovny | Tmavá exceletní čokoláda je vyrobena z kvalitních kakaových bobů z Madagaskaru a částí jižní a centrální Ameriky. Tato čokoláda vás překvapí vynikající kakaovou chutí s konečným dozvukem lehké kyselostí a nádechem ovoce a
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
veganská mléčná čokoláda s rýžovým mlékem | Vysoce kvalitní čokoláda, u které prostě víte, že je to ono. Přesně taková je veganská mléčná čokoláda. Základ tvoří 39 % kakaové máslo, 45% kakaová hmota, kvalitní třtinový cukr, vanilka a rýžové mléko. Barva
Bílá čokoláda s karamelem | Bílá čokoláda se vyrábí z kakaového másla. Přidáním vanilky a mléka získává pak bílá čokoláda delikátní jemnou smetanovou chuť. Kombinací bílé čokolády se zkaramelizovaným cukrem dalo bílé čokoládě naprosto nový rozměr. | Vážně
36% nugátová čokoláda | Nugátová čokoláda je naprosto skvělá. Pecička se vám bude rozplývat na jazyku a postupně se uvolní její dokonalé chutě. Ucítíte krémové kakao, špetku vanilky a silnou lískooříškovou chuť. Lískové oříšky v podobě pasty jsou v této
Plantážní čokoláda Madagascar 71% | Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast
mixík hořká čokoláda | Hořká 72% čokoláda pochází ze slunné Itálie z rodinné čokoládovny. Stejně tak jako je důležitá kvalita vstupních surovin pro výrobu prvotřídní čokolády, je důležitý i výběr surovin, které používáme na výrobu našich mixíků. K čokoládě
Mléčná belgická čokoláda | Čokoláda v peckách se dobře rozpouští. Čokoládové pecky jsou vhodné na výrobu pralinek, polev a čokoládových dezertů. Kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a
arašídy v mléčné čokoládě | Naprosto vyladěná kombinace arašídů a mléčné čokolády, kterou po prvním ochutnání zařadíte mezi své oblíbené pochoutky. Křupavé oříšky perfektně doplňuje delikátní jemná čokoláda, která se rozpouští na
Bílá čokoláda s jogurtem | Kvalitní suroviny jako kakaové máslo, vanilka a mléko jsou základem jogurtové bílé čokolády. V této čokoládě najdete rovnou 38 % kakaového másla. Chuť jogurtové čokolády je tak plná, jemná a příjemně smetanová. V chuti vyniká i přidaný
70% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
63% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
71% plantážní čokoláda ze Svatého tomáše - Single Origin | Čokoládové pecičky v sobě ukrývají velmi výraznou chuť kakaa. Pomalu se vám na jazyku rozpouští lehký nádech tabáku, zakončený mírnou dávkou hořkosti. V závěru vás ovšem čeká intenzivní chuť kakaa, která
preclíky v hořké čokoládě | Jemně slané preclíky namočené v 50% hořké čokoládě. Tomu říkáme báječná kombinace. Pod lahodnou hořkou čokoládou na vás čeká příjemné křupnutí. Křupnutí vynikajícího, skvěle upečeného preclíku z jemného těsta. | | Preclíky v
preclíky v mléčné čokoládě | Pokud vás honí mlsná, tak preclíky v mléčné čokoládě rozhodně uspokojí vaše choutky. Na jazyku se vám nejprve začne rozpouštět lahodně sladká mléčná čokoláda. A po zakousnutí parádně křupnou dozlatova upečené preclíky z jemného
80% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
43% mléčná čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře,
mandle v mléčné čokoládě | | | | Složení | Mléčná čokoláda 68 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), mandle 30 %, slunečnicový olej, glukózový sirup, arabská guma,
brusinky v hořké čokoládě | | | | Složení | Hořká čokoláda 58 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (sója), přírodní vanilkové aroma), proslazená klikva velkoplodá 40 % (klikva, cukr, slunečnicový olej), glukózový sirup, potahové látky: arabská
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Bílá čokoláda s malinami | | | | Složení | Cukr, sušené mléko, kakaové máslo, sušené maliny (3% koncentrované malinové pyré, maltodextrin), sušené mléko odstředěné, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aromata. | | | | Výživové údaje na 100 g | | | Energie | 2181 kJ