Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Tapiokové perly malé
Malé tapiokové perly jsou škrobem z kořene Manioku. Můžete jimi nahradit rýži, zahustit polévku či omáčku, udělat z nich dětem vynikající kaši nebo lehký pudink. Vytvoříte nadýchaný krém do dezertů nebo si je vychutnáte jako součást oblíbeného nápoje zvaného Bubble tea.
Pro lidské tělo je tapioka příznivá díky její lehké stravitelnosti. Je ideální pro lidi s trávicími potížemi. Je téměř bez alergenů, obsahuje jednoduché sacharidy a má velmi výživnou hodnotu. Obsahuje vitamín B, kyselinu listovou, fosfor, magnézium, vápník, draslík, vlákninu a železo.
tapiokové perly PoužitíTapiokové perly chutnají neutrálně, což je jejich velkou výhodou. Díky tomu je můžete použít ve sladkých i slaných pokrmech, aniž by ovlivnily výslednou chuť pokrmu. Tapioka perly jsou bezlepkové, tudíž jsou vhodnou surovinou i pro celiaky.
Hlavní přednosti tapioky spočívají ve vynikající zahušťovací a kypřící schopnosti. Pokud tedy potřebujete při vaření něco zahustit nebo při pečení zkypřit a zvláčnit jsou tapiokové perly tou správnou volbou. Tapiokové perly se hojně využívají pří výrobě známého Tapiokového pudinku nebo moderního nápoje Bubble Tea.
Co jste o tapioce možná nevěděliTapioka pochází z rostlinky známé pod názvy Cassava, Yuca nebo Maniok. Lidstvo jej používalo již před 4000 lety před našim letopočtem. Maniok jedlý můžeme brát jako blízkého příbuzného bramborům a batátům. Keř Manioku dorůstá až do výšky 5 metrů. Rostlina má 5-10 kořenových hlíz, které mohou vážit i 2 kg.
Povrch kořenu je hnědý a uvnitř bílý. Listy jsou podlouhlé a zelené. V Asii a Africe se také konzumují např. místo špenátu. V Indonésii se kořen používá jako zelenina nebo se strouhá do placek podobným našim bramborákům.
Složení100% mouka z kořene manioku jedlého ve tvaru kuliček (tapiokový škrob).
Velikost kuliček: 2-3 mm
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1485 kJ / 350 kcal |
Tuky | 0,5 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 86,0 g |
z toho cukry | 0,5 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0,1 g |
Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původuThajsko
Produkt Vital Country Tapioka perly malé Množství: 1000 g je označen EAN kódem 8596466007346.
Množství | 1000 g |
Vlastnosti | Bez lepku |
Druh mouky | Ostatní |
Kategorie | Koření, Mouka |
EAN | 8596466007346 |
Tapiokové perly malé | Malé tapiokové perly jsou škrobem z kořene Manioku. Můžete jimi nahradit rýži, zahustit polévku či omáčku, udělat z nich dětem vynikající kaši nebo lehký pudink. Vytvoříte nadýchaný krém do dezertů nebo si je vychutnáte jako součást oblíbeného
Tapiokové perly malé | Malé tapiokové perly jsou škrobem z kořene Manioku. Můžete jimi nahradit rýži, zahustit polévku či omáčku, udělat z nich dětem vynikající kaši nebo lehký pudink. Vytvoříte nadýchaný krém do dezertů nebo si je vychutnáte jako součást oblíbeného
rýžové těstoviny - trubky | | Příprava | | Složení | Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl | | | | Výživové údaje na 100 g | | | Energie | 1448 kJ / 346 kcal | | | Tuky | 0,4 g | | | z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | | | Sacharidy | 82,3 g | | | z toho
GRIZLY Tapioka perly 1000 g | | | Administrativní zařazení: Rostlinný škrob | Složení: Škrob z kořene manioku jedlého 100 % | Země původu: Thajsko, Myanmar | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | Balení: Znovuuzavíratelný PP obal nebo vakuováno v PP
Pohanková mouka bezlepková | Pohankovou mouku využijte, stejně jako ostatní bezlepkové mouky, jako náhražku světlé mouky pšeničné. Obsah pohankové mouky by neměl překročit zhruba třicet procent celkového množství mouky v pokrmu, doporučujeme ji proto kombinovat s jinou
Tapioca perly | Tapioka = strouhaný kořen Manioku. Maniok se hojně pěstuje v tropických oblastech. Jeho kořeny tvoří hlízy, které svým vzhledem připomínají známé batáty. I proto se mu také přezdívá sladké brambory. A právě z hlíz se získává škrob, který se slisuje do
Maková proteinová mouka | Maková mouka je jednou z možností, jak nahradit klasickou pšeničnou mouku. Lisováním zastudena se mák zbaví většiny oleje a následně se pomele na jemno. Maková mouka tak obsahuje jen minimum tuku, ale zachovává si velké množství vápníku, vlákniny,
Mandlová mouka | Mandlová mouka je vyrobena z vyloupaných blanšírovaných mandlí. Výborně se hodí pro všechny, kteří drží bezlepkovou dietu nebo se stravují nízkosacharidově - Low Carb. My se vám pokusíme přiblížit využití takové mandlové mouky v běžné kuchyni a
rýžové těstoviny - penne | | Příprava | | Složení | Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl | | | | Výživové údaje na 100 g | | | Energie | 1448 kJ / 346 kcal | | | Tuky | 0,4 g | | | z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | | | Sacharidy | 82,3 g | | | z toho
rýžové těstoviny - trubky | | Příprava | | Složení | Rýžová mouka, přírodní tapiokový škrob, sůl | | | | Výživové údaje na 100 g | | | Energie | 1448 kJ / 346 kcal | | | Tuky | 0,4 g | | | z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g | | | Sacharidy | 82,3 g | | | z toho
Mouka z jedlých kaštanů | Pečivo vyrobené z kaštanové mouky má krásnou zlatohnědou barvu, protože kaštanová mouka s teplotou mění barvu. Kaštanovou mouku lze kombinovat i s jinými druhy mouk. Ideální je v kombinaci 1:3, neboť při tomto poměru je kaštanovou mouku stále cítit
Mandlová mouka z odtučněných mandlí - raw | Naše mandlová proteinová mouka je vyrobena ze sladkých loupaných (blanšírovaných) mandlí, které se nejprve částečně zbaví oleje lisováním za studena a dále se velmi jemně pomelou. Tím vznikne RAW odtučněná mandlová mouka,
Manioková mouka Cassava | Manioková mouka Cassava představuje vynikající alternativu k tradičním obilným moukám. Cassava se stává stále populárnější mezi milovníky zdravého životního stylu a lidmi s dietními omezeními. Tato mouka je vyrobena z celého kořene manioku, což je
Tapioca perly | Tapioka = strouhaný kořen Manioku. Maniok se hojně pěstuje v tropických oblastech. Jeho kořeny tvoří hlízy, které svým vzhledem připomínají známé batáty. I proto se mu také přezdívá sladké brambory. A právě z hlíz se získává škrob, který se slisuje do
Amaranthová mouka hladká | Amarant patří stejně jako pohanka nebo quinoa k pseudoobilovinám. Amarant je bohatý na bílkoviny a má poměrně kvalitní zastoupení esenciálních aminokyselin, čímž se amarant stává vynikající potravinou pro vegany, vegetariány i sportovce. Obsahuje
Dýňová mouka nepražená - natural | Dýňová mouka se vyrábí z přírodních dýňových semínek, které se za studena vylisují, čímž dojde k odstranění části tuku. Pak se semínka namelou a vzniká mouka jasně zelené barvy s typickou vůní a chutí a širokým spektrem použití
Dýňová mouka pražená | Dýňová mouka se vyrábí z dýňových semínek (pražených, solených), které se za studena vylisují, čímž dojde k odstranění části tuku. Pak se semínka namelou a vzniká mouka zelené barvy s typickou vůní a chutí a širokým spektrem použití. Díky
Pohanková mouka celozrnná | Pohanková mouka stojí za zařazení do vašeho jídelníčku. Ať už jste vegan, vegetarián, celiak, sportovec či jen rádi zkoušíte něco nového. Pohanka je přirozeně bezlepková potravina se specifickou vůní a chutí, která je lehce do oříškova
arašídová mouka | Arašídová mouka je ideální pro bezlepkové pečení, příznivce Paleo stravy a všechny, co chtějí v kuchyni experimentovat. Mouku z arašídů využijete nejen při pečení, ale hodí se i do omáček, salátů, jogurtů či smoothies. | | Při výrobě naší
Rýžová mouka hladká | Rýžová mouka se vyrábí – což je již z názvu celkem pochopitelné – z rýže, a to speciálním postupem. Ze všech možných bezlepkových variant mouk má rýžová snad to nejširší využití, použít ji můžete úplně do všeho. | Specialitou rýžové
Lupinová mouka | Tato mouka se vyrábí z kvalitních bobů lupiny úzkolisté, u nás známější pod názvem vlčí bob. Mouka obsahuje přibližně stejné množství bílkovin jako sója a obsahuje i řadu důležitých aminokyselin a nenasycené mastné kyseliny. Při alergii na sóju je tedy
mouka z afrických kešu ořechů | Mouka je vyrobena z velmi jemně namletých kešu ořechů. V kešu mouce najdete vysoký podíl zdravých tuků, bílkoviny, vlákninu, vitamíny a minerály. Kešu ořechy jsou také ceněné pro obsah hořčíku, ve 100g je ho neuvěřitelných 260mg! Tato
proteinová mouka z loupaných arašídů | Arašídová mouka z loupaných arašídů je vyrobena jemným pomletím pokrutiny, která vznikla po odlisování oleje metodou za studena. Arašídová mouka je lehce stravitelná, velmi bohatá na bílkoviny a přitom nízkotučná. Neobsahuje lepek a