Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Plantážní čokoláda Madagascar 71%
Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast Sambirano z jedné strany obklopuje moře a z další sopečné kopce.
Právě sopečná půda stojí za ovocnými tóny v čokoládě. Ty čokoládě dodávají pikantní a hořkosladký nádech. Po rozpuštění pecičky vám bude ještě nějakou dobu tato neuvěřitelně skvělá kombinace chutí doznívat na jazyku. Čokoláda neobsahuje žádné ztužené tuky, GMO, lepek ani mléko.
PoužitíPlantážní čokoládu Madagascar můžete použít při výrobě pralinek, tabulek čokolád, čokoládové zmrzliny, tyčinek, náplní, polev a dalších čokoládových dobrot. Díky ovocným tónům se tato čokoláda bude skvěle doplňovat s chilli, oříšky a karamelem.
SloženíKakaová hmota (Madagaskar 63%), cukr, kakaové máslo, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2424 kJ / 584 kcal |
Tuky | 43,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 25,7 g |
Sacharidy | 35,8 g |
z toho cukry | 28,2 g |
Bílkoviny | 8,9 g |
Sůl | 0,25 g |
skladujte v suchu při teplotě do 18°C
vyrobenoItálie
Produkt Vital Country Plantážní čokoláda Madagascar 71% Množství: 500 g označuje EAN kód 8596466009913.
Množství | 500 g |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda |
EAN | 8596466009913 |
Plantážní čokoláda Madagascar 71% | Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast
Plantážní čokoláda Madagascar 71% | Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast
71% plantážní čokoláda ze Svatého tomáše - Single Origin | Čokoládové pecičky v sobě ukrývají velmi výraznou chuť kakaa. Pomalu se vám na jazyku rozpouští lehký nádech tabáku, zakončený mírnou dávkou hořkosti. V závěru vás ovšem čeká intenzivní chuť kakaa, která
71% plantážní čokoláda ze Svatého tomáše - Single Origin | Čokoládové pecičky v sobě ukrývají velmi výraznou chuť kakaa. Pomalu se vám na jazyku rozpouští lehký nádech tabáku, zakončený mírnou dávkou hořkosti. V závěru vás ovšem čeká intenzivní chuť kakaa, která
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% je vyrobena z kakaových bobů z jediné plantáže na území Dominikánské republiky. Tyto boby jsou zde pěstovány v horách, a to bez použití pesticidů. | | Díky jedinečnému
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% se vyrábí z kakaových bobů odrůdy Criollo jen z několika plantáží v Dominikánské republice. V dané oblasti je chuť kakaových bobů ovlivňována řadou dalších pěstovaných
Plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo 78% - Single origin | Intenzivní kakaová chuť s decentními hořkými tóny a kořeněným nádechem, to je plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo. Výraznou chuť ucítíte okamžitě a vychutnáte si ji, nejen dokud se pecička
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% je vyrobena z kakaových bobů z jediné plantáže na území Dominikánské republiky. Tyto boby jsou zde pěstovány v horách, a to bez použití pesticidů. | | Díky jedinečnému
čokoláda peru bagua nativo 81% - Single origin | Čokoláda Bagua Nativo je vyrobena z jedné z nejstarší a nejkvalitnější odrůdy kakaovníku Criollo. Jedna z variant tohoto vzácného kakaovníku se pěstuje v tajuplné amazonské části Peru, v oblasti Bagua. Péči o kakaové boby stále
70% hořká čokoláda Cru Pachiza Peru - single origin | Údolí Central Huallaga nacházejícího se v regionu San Martín v Peru je místo, kde dozrávají kakaové boby, ze kterých je tato čokoláda vyrobena. Nechte se unášet pronikavou chutí kakaa s nádechem červeného ovoce a medu
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% se vyrábí z kakaových bobů odrůdy Criollo jen z několika plantáží v Dominikánské republice. V dané oblasti je chuť kakaových bobů ovlivňována řadou dalších pěstovaných
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo 78% - Single origin | Intenzivní kakaová chuť s decentními hořkými tóny a kořeněným nádechem, to je plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo. Výraznou chuť ucítíte okamžitě a vychutnáte si ji, nejen dokud se pecička
čokoláda peru bagua nativo 81% - Single origin | Čokoláda Bagua Nativo je vyrobena z jedné z nejstarší a nejkvalitnější odrůdy kakaovníku Criollo. Jedna z variant tohoto vzácného kakaovníku se pěstuje v tajuplné amazonské části Peru, v oblasti Bagua. Péči o kakaové boby stále
70% hořká čokoláda Cru Pachiza Peru - single origin | Údolí Central Huallaga nacházejícího se v regionu San Martín v Peru je místo, kde dozrávají kakaové boby, ze kterých je tato čokoláda vyrobena. Nechte se unášet pronikavou chutí kakaa s nádechem červeného ovoce a medu
Bílá čokoláda s karamelem | Bílá čokoláda se vyrábí z kakaového másla. Přidáním vanilky a mléka získává pak bílá čokoláda delikátní jemnou smetanovou chuť. Kombinací bílé čokolády se zkaramelizovaným cukrem dalo bílé čokoládě naprosto nový rozměr. | Vážně
36% nugátová čokoláda | Nugátová čokoláda je naprosto skvělá. Pecička se vám bude rozplývat na jazyku a postupně se uvolní její dokonalé chutě. Ucítíte krémové kakao, špetku vanilky a silnou lískooříškovou chuť. Lískové oříšky v podobě pasty jsou v této
Mléčná belgická čokoláda | Čokoláda v peckách se dobře rozpouští. Čokoládové pecky jsou vhodné na výrobu pralinek, polev a čokoládových dezertů. Kvalitní belgická čokoláda, která se rychle a dobře rozpouští, snadno zpracovává a výrobkům dodává skvělou chuť a
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
Bílá čokoláda s jogurtem | Kvalitní suroviny jako kakaové máslo, vanilka a mléko jsou základem jogurtové bílé čokolády. V této čokoládě najdete rovnou 38 % kakaového másla. Chuť jogurtové čokolády je tak plná, jemná a příjemně smetanová. V chuti vyniká i přidaný
70% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
63% čokoláda z kakaových bobů trinitario - Tree to Bar / Bean to Bar | Klenot mezi čokoládami, který v sobě ukrývá nejen neobyčejnou chuť, ale i příběh o vášni, tradici a jedinečnosti. Tato čokoláda je výsledkem pečlivé práce vášnivého kostarického farmáře, který se
preclíky v mléčné čokoládě | Pokud vás honí mlsná, tak preclíky v mléčné čokoládě rozhodně uspokojí vaše choutky. Na jazyku se vám nejprve začne rozpouštět lahodně sladká mléčná čokoláda. A po zakousnutí parádně křupnou dozlatova upečené preclíky z jemného