Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65%
Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni čokolády Guatemala Grand Cru.
Nechejte si rozpustit pecičku v ústech a pochopíte, proč je tato čokoláda tak jedinečná. Nejdříve ucítíte silnou chuť kakaa, s jemným sladkým tónem. Ke konci na vás pak zaútočí nádech kávy a kandovaného ovoce. Tomu říkáme dokonale vyvážené souznění chutí. Čokoláda Guatemala Grand Cru neobsahuje ztužené tuky, GMO, lepek ani mléko.
PoužitíPlantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% se snadno rozpouští a po rozpuštění je její hustota středně tekutá. Je tak výbornou volbou pro přípravu ganache, čokoládové pěny i čokoládových korpusů. Využít můžete čokoládu Guatemala Grand Cru i na výrobu náplní, krémů či francouzského dezertu mousse.
Její chuť zvláště vyniká v kombinaci s červeným ovocem, takže nezapomeňte k této čokoládě přiobjednat různé červeně zbarvené lyofilizované ovoce, které pro vás máme také v nabídce.
SloženíKakaová hmota 65%, cukr, kakaové máslo, vanilkový extrakt.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 2379 kJ / 572 kcal |
Tuky | 39,9 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 23,9 g |
Sacharidy | 40,7 g |
z toho cukry | 37,3 g |
Bílkoviny | 8,2 g |
Sůl | 0 g |
skladujte v suchu při teplotě do 18°C
vyrobenoItálie
Produkt Vital Country Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% Množství: 500 g má EAN kód 8596466009975.
Množství | 500 g |
Kategorie | Čokolády, Čokoláda, Kakao |
EAN | 8596466009975 |
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Plantážní čokoláda Guatemala Grand Cru 65% | Kakaové boby odrůdy Trinitario pro výrobu této čokolády jsou pěstovány v Guatemale na území Alta Verapaz. Výjimečné prostředí, kde se v okolí nachází kardamom, eukalypty, káva či ananasy, přispívají k jedinečné chuti a vůni
Plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo 78% - Single origin | Intenzivní kakaová chuť s decentními hořkými tóny a kořeněným nádechem, to je plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo. Výraznou chuť ucítíte okamžitě a vychutnáte si ji, nejen dokud se pecička
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% je vyrobena z kakaových bobů z jediné plantáže na území Dominikánské republiky. Tyto boby jsou zde pěstovány v horách, a to bez použití pesticidů. | | Díky jedinečnému
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% se vyrábí z kakaových bobů odrůdy Criollo jen z několika plantáží v Dominikánské republice. V dané oblasti je chuť kakaových bobů ovlivňována řadou dalších pěstovaných
Plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo 78% - Single origin | Intenzivní kakaová chuť s decentními hořkými tóny a kořeněným nádechem, to je plantážní čokoláda Uganda Grand Cru Bundibugyo. Výraznou chuť ucítíte okamžitě a vychutnáte si ji, nejen dokud se pecička
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Palmaritos 75% je vyrobena z kakaových bobů z jediné plantáže na území Dominikánské republiky. Tyto boby jsou zde pěstovány v horách, a to bez použití pesticidů. | | Díky jedinečnému
Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% | Plantážní čokoláda Grand Cru Los Bejucos 70% se vyrábí z kakaových bobů odrůdy Criollo jen z několika plantáží v Dominikánské republice. V dané oblasti je chuť kakaových bobů ovlivňována řadou dalších pěstovaných
70% hořká čokoláda Cru Pachiza Peru - single origin | Údolí Central Huallaga nacházejícího se v regionu San Martín v Peru je místo, kde dozrávají kakaové boby, ze kterých je tato čokoláda vyrobena. Nechte se unášet pronikavou chutí kakaa s nádechem červeného ovoce a medu
Plantážní čokoláda Madagascar 71% | Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast
70% hořká čokoláda Cru Pachiza Peru - single origin | Údolí Central Huallaga nacházejícího se v regionu San Martín v Peru je místo, kde dozrávají kakaové boby, ze kterých je tato čokoláda vyrobena. Nechte se unášet pronikavou chutí kakaa s nádechem červeného ovoce a medu
71% plantážní čokoláda ze Svatého tomáše - Single Origin | Čokoládové pecičky v sobě ukrývají velmi výraznou chuť kakaa. Pomalu se vám na jazyku rozpouští lehký nádech tabáku, zakončený mírnou dávkou hořkosti. V závěru vás ovšem čeká intenzivní chuť kakaa, která
Plantážní čokoláda Madagascar 71% | Plantážní čokoláda Madagascar 71% vás překvapí svou silnou a vyváženou kakaovou chutí s nádechem červeného ovoce. Čokoláda Madagascar si svou chuť získala díky prostředí, ve kterém se kakaové boby pěstují. Madagaskarskou oblast
Bílá čokoláda s jogurtem | Kvalitní suroviny jako kakaové máslo, vanilka a mléko jsou základem jogurtové bílé čokolády. V této čokoládě najdete rovnou 38 % kakaového másla. Chuť jogurtové čokolády je tak plná, jemná a příjemně smetanová. V chuti vyniká i přidaný
brusinky v hořké čokoládě | | | | Složení | Hořká čokoláda 58 % (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny (sója), přírodní vanilkové aroma), proslazená klikva velkoplodá 40 % (klikva, cukr, slunečnicový olej), glukózový sirup, potahové látky: arabská
Tmavá excelentní čokoláda BIO 70% | Základem této čokolády jsou kvalitní kakaové boby pěstované v kontrolovaném ekologickém zemědělství. Chuť excelentní tmavé čokolády je jemná, přesto výrazně kakaová. Čokoláda je jen decentně doslazena kvalitním třtinovým cukrem,
kakaová hmota - 100% čokoláda | Vzpomeňte si na ten skvělý pocit, který máte, když se vám čokoláda rozplývá na jazyku. Proč si tento zážitek neprohloubit ještě víc? Zkuste si doma vyrobit kvalitní hořkou, mléčnou nebo bílou čokoládu, nebudete věřit, jak je to
mandle v mléčné čokoládě | | | | Složení | Mléčná čokoláda 68 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), mandle 30 %, slunečnicový olej, glukózový sirup, arabská guma,
Bílá čokoláda s malinami | | | | Složení | Cukr, sušené mléko, kakaové máslo, sušené maliny (3% koncentrované malinové pyré, maltodextrin), sušené mléko odstředěné, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aromata. | | | | Výživové údaje na 100 g | | | Energie | 2181 kJ
Bílá čokoláda s maracujou | | | | Složení | Cukr, sušené mléko, kakaové máslo, sušená maracuja (3% maracuja - koncentrovaná šťáva, pektin), sušené mléko odstředěné, emulgátor: sójový lecitin, přírodní aromata. | | | | Výživové údaje na 100
71% plantážní čokoláda ze Svatého tomáše - Single Origin | Čokoládové pecičky v sobě ukrývají velmi výraznou chuť kakaa. Pomalu se vám na jazyku rozpouští lehký nádech tabáku, zakončený mírnou dávkou hořkosti. V závěru vás ovšem čeká intenzivní chuť kakaa, která
čokoláda peru bagua nativo 81% - Single origin | Čokoláda Bagua Nativo je vyrobena z jedné z nejstarší a nejkvalitnější odrůdy kakaovníku Criollo. Jedna z variant tohoto vzácného kakaovníku se pěstuje v tajuplné amazonské části Peru, v oblasti Bagua. Péči o kakaové boby stále
mandle v hořké čokoládě | | | | Složení | Hořká čokoláda 68 % (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma) mandle 30 %, glukózový sirup, slunečnicový olej, potahové látky: arabská guma, šelak. | | | | Výživové údaje na 100
lískové ořechy v mléčné čokoládě | | | | Složení | Mléčná čokoláda 78 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, emulgátor: lecitiny, přírodní vanilkové aroma), lísková jádra 20 %, glukózový sirup, potahové látky: