Nejnižší cena za posledních 45 dní: 105 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
kokosový sirup bio
Kokosový sirup je přírodním sladidlem získávaným z nektaru palmového okvětí kokosu. Po šetrném zahřátí a odpaření vody vzniká sirup s krásnou zlatavou barvou, hustou konzistencí a bohatou chuťí karamelu s jemnými podtóny kokosu.
Jeho všestrannost se projevuje při rozpouštění ve studených i teplých nápojích a při přípravě různých pokrmů. Využijete ho při pečení zákusků, marinád, dresinků na maso, zálivek do salátů, slazení ranních cereálií nebo jako pojivo při výrobě domácích cereálních tyčinek.
S nízkým glykemickým indexem 35 je oblíbeným sladidlem mezi diabetiky a vegany, kteří hledají zdravou alternativu k medu.
Složení100 % zahuštěný nektar z květů kokosové palmy*.
*Produkt kontrolovaného ekologického zemědělství.
Administrativní zařazení: sladidla.
Výživové údaje na 100 g | |
Energie | 1080 kJ / 258 kcal |
Tuky | 0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 64 g |
z toho cukry | 46 g |
Vláknina | 3,84 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0,1 g |
Skladujte v suchu, temnu a chraňte před teplem.
Země původuIndonésie (mimo EU)
Produkt Vital Country Kokosový sirup BIO Množství: 335 g je označen EAN kódem 8596466014726.
Množství | 335 g |
Vlastnosti | BIO |
Kategorie | Sirupy, Sladidla |
EAN | 8596466014726 |
kokosový sirup bio | Kokosový sirup je přírodním sladidlem získávaným z nektaru palmového okvětí kokosu. Po šetrném zahřátí a odpaření vody vzniká sirup s krásnou zlatavou barvou, hustou konzistencí a bohatou chuťí karamelu s jemnými podtóny kokosu. | Jeho všestrannost se
Vital country BIO agáve sirup - světlý | Bio agáve sirup světlý je přírodní sladidlo, které nabízí zdravější alternativu ke klasickému stolnímu cukru. Tento sirup je oceňován pro svou vyšší sladivost a nižší glykemický index ve srovnání s běžným cukrem, což
Vital country BIO agáve sirup - světlý | Bio agáve sirup světlý je přírodní sladidlo, které nabízí zdravější alternativu ke klasickému stolnímu cukru. Tento sirup je oceňován pro svou vyšší sladivost a nižší glykemický index ve srovnání s běžným cukrem, což
datlový sirup natural | Datlový sirup je jednoduše úžasný a získal si velkou oblibu, zejména u dětí. Jeho hustá konzistence a bohatá vůně ho činí neodolatelným. Stačí jen malé množství, abyste obohatili svá jídla. Datlový sirup je skvělý například k dochucení teplé
datlový sirup natural | Datlový sirup je jednoduše úžasný a získal si velkou oblibu, zejména u dětí. Jeho hustá konzistence a bohatá vůně ho činí neodolatelným. Stačí jen malé množství, abyste obohatili svá jídla. Datlový sirup je skvělý například k dochucení teplé
Vital country BIO agáve sirup - tmavý | Bio agáve sirup tmavý představuje ideální volbu pro všechny, kteří hledají přírodní a zdravější alternativu k běžným sladidlům. Jeho tmavá barva je výsledkem specifického způsobu filtrace, který nejenže ovlivňuje jeho odstín, ale
Vital country BIO agáve sirup - tmavý | Bio agáve sirup tmavý představuje ideální volbu pro všechny, kteří hledají přírodní a zdravější alternativu k běžným sladidlům. Jeho tmavá barva je výsledkem specifického způsobu filtrace, který nejenže ovlivňuje jeho odstín, ale
BIO kokosový sirup | Co si představíte, když se řekne kokosový sirup? Většinou vás napadne, jak krásné by bylo odcestovat do tropických krajin a vylehávat pod kokosovou palmou u křišťálově čistého moře, obsluhován sličnými ženami či statnými muži, a neřešit starosti
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
BIO kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
Allnature Kokosový sirup BIO 350 g | | Kokosový sirup se získává stejně jako kokosový cukr, takže se nařezává palmové okvětí kokosu, ze kterého se následně sbírá nektar. Ten se velmi šetrně zahřívá, aby se z něho odpařila část vody. Takto získaný sirup má krásně
GRIZLY Rýžový sirup BIO 350 g/250 ml | | Jedná se o přirozené sladidlo získávané z rýže a ve vaší kuchyni ho můžete používat jako zdravější alternativu k běžným sladidlům, jakým je například bílý cukr. Rýžový sirup se vyznačuje nízkým obsahem tuku, proto po něm
kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
kokosový cukr | Kokosový cukr má moc příjemnou chuť po karamelu a je přibližně stejně sladký jako třtinový cukr. Když jsme ho ochutnali poprvé připomínal nám medovník :-) Kokosový cukr je u nás ještě ne příliš známým, či využívaným sladidlem. Využívá se
GRIZLY Agávový sirup BIO 350 g/250 ml | | Agávový sirup se vyrábí lisováním nektaru z rostliny agáve. Agáve je nejrozšířenější v Mexiku a jižní Americe a kromě lahodného přírodního sladidla se z něj vyrábí tequila. Náš sirup je vyráběn za velmi nízkých teplot, aby se
křupavé Kokosové plátky BIO | Nebudeme si nic nalhávat. Křupavé bio kokosové plátky jsou luxusní záležitostí samy o sobě. Ale rozhodně nešlápnete vedle, když je přidáte do jiných pokrmů. Posypejte si bio kokosovými plátky ovesnou či rýžovou kaši. Plátky pochází z bio
BIO rýžový sirup | Mnoho z nás si jako synonymum pro sladidlo představí bílý rafinovaný cukr. Co také čekat jiného, když jsme jím obklopováni doslova na každém rohu. Takřka v každém pokrmu, ať slaném či sladkém, se bílý cukr objevuje. Přitom není žádným tajemstvím,
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
erythritol BIO | Erythritol se vyrábí fermentací glukózy a jde tedy o přírodní sladidlo. Má sladivost okolo 70% ve srovnání s běžným cukrem, nemusíte ho tedy používat velké množství, jak je tomu u jiných umělých sladidel. | Používáním Erythritolu nijak neohrozíte svůj
Xylitol BIO | Xylitol je sladidlo vyrobené například z březové kůry nebo kukuřice. Domovem Xylitolu je Finsko, kde se xylitol používá mnoho let při výrobě cukrovinek, žvýkaček i zubních past. Právě finský xylitol je považován pro svojí čistotu za nejkvalitnější. Proč