Nejnižší cena za posledních 45 dní: 89 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
GRIZLY Agávový sirup BIO 350 g/250 ml Agávový sirup se vyrábí lisováním nektaru z rostliny agáve. Agáve je nejrozšířenější v Mexiku a jižní Americe a kromě lahodného přírodního sladidla se z něj vyrábí tequila. Náš sirup je vyráběn za velmi nízkých teplot, aby se co nejvíce zachovaly přírodní vlastnosti rostliny. Nektar má nízký glykemický index a je vhodný pro diabetiky i nadšence RAW food stravy. Jeho konzistence je podobná medu, i když je o něco řidší a více tekutá. Oproti medu má tu výhodu, že je rostlinného původu a je tedy vhodný i pro vegany. Proč chtít GRIZLY Agávový sirup BIO: ✅ má nízký glykemický index – je vhodný pro diabetiky ✅ je rostlinného původu ✅ konzistencí se podobá medu Jak ho využít? Agávovým sirupem můžete zcela nahradit med nebo klasický cukr. Přestože má nízký glykemický index, je o 30 % sladší než cukr, stačí ho tedy menší množství pro docílení stejné chuti. Při tepelné úpravě je dobré snížit teplotu pečení a vaření alespoň o 10°C. Sirup můžeme využít jako polevu na palačinky nebo vafle, na výrobu zmrzliny a sladkých drinků nebo na pečení. Věděli jste, že... ... biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení? Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Administrativní zařazení: sladidla Složení: Sirup z agáve* 100% *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství Země původu: Mexiko Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. Balení: Plastová lahvička s odklápěcím víčkem Agávový sirup v BIO a RAW kvalitě je přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem. Sirup je za velmi nízkých teplot lisován z rostliny agáve a tím si zachovává její přírodní vlastnosti. Je vhodný pro vegany i nadšence RAW stravy.
Produkt GRIZLY Agávový sirup BIO 350 g/250 ml označuje EAN kód 8595678419473.
Kategorie | Sirupy, Sladidla |
EAN | 8595678419473 |
GRIZLY Agávový sirup BIO 350 g/250 ml | | Agávový sirup se vyrábí lisováním nektaru z rostliny agáve. Agáve je nejrozšířenější v Mexiku a jižní Americe a kromě lahodného přírodního sladidla se z něj vyrábí tequila. Náš sirup je vyráběn za velmi nízkých teplot, aby se
GRIZLY Rýžový sirup BIO 350 g/250 ml | | Jedná se o přirozené sladidlo získávané z rýže a ve vaší kuchyni ho můžete používat jako zdravější alternativu k běžným sladidlům, jakým je například bílý cukr. Rýžový sirup se vyznačuje nízkým obsahem tuku, proto po něm
GRIZLY Javorový sirup BIO 350 g/250 ml | | Vzniká tradičním způsobem z mízy javorů rostoucích v Kanadě, následně prochází tepelným zpracováním. Sirup si zachovává řadu minerálních látek, mezi kterými byste našli draslík, vápník, zinek nebo mangan. Vyznačuje se zlatavou
GRIZLY Čekankový sirup 350 g/250 ml | | Čekankový sirup (v originále 'tekutá čekanka') je potravinová složka s vysokým obsahem oligofruktózy, která se získává částečnou hydrolýzou z inulinu čekanky. Sirup je roztok oligofruktózy, fruktózy, glukózy a sacharózy ve vodě
Doplněk stravy GREEN IDEA Agáve sirup BIO 250 ml: GREEN IDEA Agáve sirup BIO - přírodní sladidlo bez barviv a přidaného cukru100% vegan sirup z agáve je přírodní sladidlo získávané z listů kaktusu. Tato tekutina je sladší než bílý cukr či med. Díky vysokému obsahu
GRIZLY Datlový sirup BIO 350 g/250 ml | | Datlový sirup se vyrábí lisováním a koncentrací sušených vařených datlí. Tento druh sirupu je tradičním sladidlem na Středním východě. Má výraznou a charakteristickou datlovou chuť. Obsahuje 15–30 % fruktózy, 17–40 % glukózy a 3–34
GRIZLY Javorový sirup BIO 350 g | | Javorový sirup má zlatavou barvu, jemnou chuť a velmi mírné aroma. Tekutá konzistence umožňuje využití na mnoho způsobů. Skvělý na lívance a palačinky, do čaje, ale i na pečení. Získává se tradičním postupem z mízy javorů rostoucích
Vital country BIO agáve sirup - světlý | Bio agáve sirup světlý je přírodní sladidlo, které nabízí zdravější alternativu ke klasickému stolnímu cukru. Tento sirup je oceňován pro svou vyšší sladivost a nižší glykemický index ve srovnání s běžným cukrem, což
Vital country BIO agáve sirup - světlý | Bio agáve sirup světlý je přírodní sladidlo, které nabízí zdravější alternativu ke klasickému stolnímu cukru. Tento sirup je oceňován pro svou vyšší sladivost a nižší glykemický index ve srovnání s běžným cukrem, což
Vital country BIO agáve sirup - tmavý | Bio agáve sirup tmavý představuje ideální volbu pro všechny, kteří hledají přírodní a zdravější alternativu k běžným sladidlům. Jeho tmavá barva je výsledkem specifického způsobu filtrace, který nejenže ovlivňuje jeho odstín, ale
Vital country BIO agáve sirup - tmavý | Bio agáve sirup tmavý představuje ideální volbu pro všechny, kteří hledají přírodní a zdravější alternativu k běžným sladidlům. Jeho tmavá barva je výsledkem specifického způsobu filtrace, který nejenže ovlivňuje jeho odstín, ale
Provita Javorový sirup Grade A BIO 250 ml | | 100% čistý javorový sirup bez přidaných barviv, sladidel, konzervantů. | | Javorový sirup Grade A je charakteristický jemnou a delikátní chutí. Je určen k přímé spotřebě (bez ředění) i na přípravu sladkých pokrmů. Dopřejte si
Doplněk stravy GREEN IDEA Datlový sirup BIO 250 ml: GREEN IDEA Datlový sirup BIO - přírodní sladidlo bez barviv a přidaného cukru100% vegan datlový sirup je čistě přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem. Obsahuje vitamíny B a minerály. Má výjimečnou sladkost a
Country Life Sirup agávový BIO 250 ml | | Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni. Výborný je do kaší, koktejlů, nákypů, při pečení, na výrobu džemů. Pár lžiček nařeďte vodou a
Agávový sirup je komerčně vyráběné sladidlo získávané z několika druhů agáve. Je sladší než med, ale bývá řidší a tekutější
Sirup Country Life Sirup agávový 874 ml BIO: Změna barevného stylu šablony pro potraviny Agávový sirup Country LifeBIO, 874 ml
GRIZLY Mandle v javorovém sirupu 250 g | | Vyzkoušejte oříšky s chutí Kanady! Nejen v zemi javorového listu tyhle mandle jemně namáčené do javorovém sirupu osladí život všem, kteří je ochutnají. Anebo třeba kaši, jogurt, zmrzlinový pohár či jiný dezert... Fantazii se meze
Doplněk stravy GREEN IDEA Čekankový sirup 250 ml: GREEN IDEA Čekankový sirup - přírodní sladidlo bez barviv a přidaného cukru100% vegan Čekankový sirup je nízkoenergetický, má nízký glykemický index a obsahuje vysoký podíl vlákniny inulin (66 %), která navozuje pocit
Allnature Kokosový sirup BIO 350 g | | Kokosový sirup se získává stejně jako kokosový cukr, takže se nařezává palmové okvětí kokosu, ze kterého se následně sbírá nektar. Ten se velmi šetrně zahřívá, aby se z něho odpařila část vody. Takto získaný sirup má krásně
kokosový sirup bio | Kokosový sirup je přírodním sladidlem získávaným z nektaru palmového okvětí kokosu. Po šetrném zahřátí a odpaření vody vzniká sirup s krásnou zlatavou barvou, hustou konzistencí a bohatou chuťí karamelu s jemnými podtóny kokosu. | Jeho všestrannost se
BIO kokosový sirup | Co si představíte, když se řekne kokosový sirup? Většinou vás napadne, jak krásné by bylo odcestovat do tropických krajin a vylehávat pod kokosovou palmou u křišťálově čistého moře, obsluhován sličnými ženami či statnými muži, a neřešit starosti
Biolinie Javorový sirup BIO 250 ml | | Složení: javorový sirup* 100% | | *CZ-BIO-001 produkt ekologického zemědělství | | | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Jemný bio javorový sirup stupně A lahodné chuti získávaný z kanadských javorů. Je vynikající na
Bio aktivní látky v rakytníkovém sirupu jsou součástí přírodního komplexu vitamínů a minerálů, proto jsou pro lidský organismus přirozené, a tím pádem i výborně využitelné. Rakytníkový sirup je účinnou prevencí proti chřipkovému onemocnění, je vhodný jako doplněk
Čekankový sirup natural | Pokrmy nebo nápoje připravené s použitím tohoto sladidla vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami obsahujícími cukr. Díky vysokému podílu rozpustné vlákniny, u které se předpokládají významné prebiotické účinky