Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm #5425518

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm #5425518

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm #5425518

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm - popis produktu

Vánoční ozdoba - BetlémPřivítejte hřejivé Vánoce u vás doma s naší exkluzivní dřevěnou ozdobou betlému! Tato jedinečná vánoční ozdoba byla navržena s ohledem na tradiční hodnoty a rodinnou pospolitost, které jsou s tímto nádherným obdobím spojeny. Náš betlém je vyroben ze dřeva, jeho detaily jsou precizní, což zvyšuje jeho autentičnost a dodává mu přirozený vzhled. Tato ozdoba je víc než jen dekorace - je to umělecké dílo, které dodá vaší vánoční výzdobě další kouzlo. Po umělecké stránce je betlém dokonalým ztvárněním vánočního příběhu, který připomíná hodnoty, jako je láska, naděje a mír. Je to ideální dárek pro vaše blízké, kteří si váží tradic a významu těchto svátků.Zakupte si tento betlém a vytvořte si domov plný vánoční atmosféry, který vás i vaše hosty okouzlí svou krásou a významem.1. Autentický výrobek: každá ozdoba je vyřezána s vysokou úrovní přesnosti a detailů.2. Kvalitní materiály: použití kvalitního dřeva zaručuje dlouhou životnost.3. Smysluplný dárek: Tato ozdoba je ideálním dárkem, který vám připomene význam Vánoc a hodnoty s nimi spojené.4. Nádherný doplněk vánočních dekorací.5. Ústřední bod: Tento betlém jistě upoutá pozornost a stane se ústředním bodem vaší vánoční výzdoby.6. Výška ozdoby je 9 cm.

Tento produkt naleznete ve skupině Vánoční dekorace, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Produkt Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm #5425518 patří do skupiny produktů Vánoční ozdoby, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm - parametry produktu

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm - historie ceny a dostupnosti

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm - další zajímavé produkty

Vánoční ozdoba - Betlém 9 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?