Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm - popis produktu

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cmOzdobte svůj vánoční stromeček touto jedinečnou a atraktivní vánoční ozdobou - Anděl na měsíci. Tento anděl na měsíci, vyřezaný s láskou a precizností ze dřeva, je více než jen ozdobou - je symbolem klidu, radosti a vánočního kouzla.Tento úchvatný kousek je výsledkem řemeslné dokonalosti. Jeho detaily a jedinečný design svědčí o tom, že byl vytvořen s největší péčí. Díky svému úchvatnému vzhledu a propracovaným detailům dodá této slavnostní příležitosti další kousek vánoční atmosféry.Anděl na měsíci je vyroben z kvalitního a odolného dřeva, které vydrží léta a roky nezměněných Vánoc. Jeho neutrální barva a jemná struktura dřeva se snadno sladí s jakoukoli vánoční výzdobou a dodá vašemu obývacímu pokoji eleganci a kouzlo.Darujte si tuto vánoční ozdobu a užijte si nejkrásnější období roku v plné kráse. Anděl na měsíci se stane nezapomenutelnou součástí vašich vánočních tradic, které budete s láskou předávat dalším generacím.Vlastnosti produktu: - Vánoční stromeček s andělem na hlavě, který je nainstalován v interiéru, je vyroben z kvalitního materiálu:1. Řemeslná kvalita - každý Anděl na Měsíci je vyřezán s láskou a precizností, je jedinečný a neopakovatelný.2. Odolný materiál - Vyrobeno z kvalitního a odolného dřeva, které vydrží dlouhá léta.3. Univerzální design - Neutrální barva a jemná textura dřeva se hodí ke každé vánoční výzdobě.4. Ideální dárek - Anděl na měsíci je ideálním dárkem pro ty, kteří ocení kvalitu a originalitu.5. Vánoční tradice - Tato ozdoba se stane součástí vašich vánočních tradic a bude vám připomínat nejkrásnější období v roce.6. Výška ozdoby je 9 cm.

Tento produkt se nachází v kategorii Vánoční dekorace, naleznete ho u prodejce Dareckyukatky.cz.

Produkt Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm lze nalézt mezi produkty ve skupině Vánoční ozdoby, v nabídce prodejce Dareckyukatky.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Ozdoby na stromeček v nabídce e-shopu Dareckyukatky.cz.

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm - parametry produktu

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm - historie ceny a dostupnosti

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm - další zajímavé produkty

Vánoční ozdoba - Anděl na měsíci s píšťalkou 9 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?