Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 212 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha - popis produktu

eBook: Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha - parametry produktu

KategorieKnihy

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha - další zajímavé produkty

Uzení, nakládání a konzervování masa - Bernhard Gahm - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?