UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 514 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu - popis produktu

Dielektrická sluchátka na přilbu od UVEX nabízejí vynikající ochranu sluchu a pohodlí při práci v hlučném prostředí. Zde jsou klíčové vlastnosti těchto sluchátek: Hlavní Vlastnosti: Dielektrická Konstrukce: Sluchátka jsou dielektrická, což znamená, že jsou nevodivá a vhodná pro použití v elektricky citlivých prostředích. Nacvaknutí na Přilbu: Sluchátka lze snadno nacvaknout přímo na přilbu do slotů nebo otvorů na přilbě, což zajišťuje pevné a bezpečné upevnění. Nastavitelná Délka: Sluchátka mají nastavitelnou délku, což umožňuje přizpůsobení velikosti uživateli a zajišťuje pohodlné nošení. Možnost Pohotovostního Režimu: Sluchátka lze otočit dozadu na přilbě, což umožňuje nošení v pohotovostním režimu bez nutnosti sundávat je z přilby. Kompatibilita s Přilbou: Sluchátka jsou navržena pro snadné používání s přilbou UVEX, ale nejsou kompatibilní se štítem UVEX. Pro kompletní sadu přilba + štít + sluchátka je třeba zvolit model UVEX K2P. Technické Specifikace: Norma: EN352-3:2020 Útlum Hladiny H-M-L: 34dB - 28dB - 20dB Celková Váha: 0,26 kg Využití: Tato sluchátka jsou ideální pro pracovníky, kteří potřebují efektivní ochranu sluchu na pracovišti, zejména v hlučných průmyslových prostředích. Dielektrická povaha zajišťuje bezpečnost při práci v elektricky citlivých oblastech.   dielektrická sluchátka na přilbu UVEX

Produkt UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu lze nalézt mezi produkty ve skupině Chrániče sluchu, patří pod značku UVEX, v nabídce prodejce Inzep.cz.

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu - parametry produktu

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu - historie ceny a dostupnosti

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu - další zajímavé produkty

UVEX K20H 30dB dielektrický Mušlový chránič na přilbu - jak nakoupit nejvýhodnější?