USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 363 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X - popis produktu

Profesionální světlomet vybavený 2 výkonnými LED diodami a 2 x XM-L T6 dává bílé světlo, navíc vedle prostoru pro baterie LED diody indikující stav nabití baterie. Má také možnosti ZOOM - díky nastavení ohniskové vzdálenosti objektivu umožňuje zaostření a rozptyl světla. Masivní konstrukce odolná větru, prachu, dešti a poškození. Materiál, ze kterého je vyroben, je plast. Stupeň ochrany proti vodě je základní IPX 4. Nastavitelný úhel osvětlení podle vašich potřeb. Možnost ZOOM - díky teleskopickému nastavení ohniskové vzdálenosti objektivu umožňuje zaostření a rozptyl světla. ZOOM se nastavuje pomocí křídel viditelných na fotografii. Velmi snadné použití je nenahraditelné doma, v garáži, na kole nebo pro turistické aplikace. Umožňuje provádět veškerou práci v podmínkách vyžadujících osvětlení bez pomoci rukou. Na zadní straně baterky, na zásobníku, jsou LED diody indikující stav nabití baterie. Svítilna v sadě má další zásobník pro 3 AA baterie, může být umístěna v zadní části baterie místo 2 baterií. Funguje ve 4 režimech: levá dioda XM-L T6pravá LED XM-L T6dvě LED diody XM-L T6 současněstroboskop - blikající světlo   Rozměry: pochodeň 8,7 cm x 2,8 cm x 3 cm POČET LUMENŮ: 1000 Dosah osvětlení až 450 mPracovní doba až 5 hodindoba nabíjení asi 3 hodiny SADA ZAHRNUJE: nastavitelný popruh na hlavu s přihrádkou na bateriedva články - 18650 baterií přídavný zásobník na 3 AA bateriePíšťalka SOS - umístěná na popruhu baterkyNabíjecí kabel USB

Tento produkt se nachází v kategorii LED lampy, v nabídce prodejce Tonerpartner.cz.

Produkt USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X lze nalézt mezi produkty ve skupině LED čelovky v nabídce e-shopu Tonerpartner.cz.

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X - parametry produktu

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X - historie ceny a dostupnosti

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X - další zajímavé produkty

USB čelovka LED CREE, led typu 2x XM-L T6X - jak nakoupit nejvýhodnější?