Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó - popis produktu

Menstruační kalhotky Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó:Chtěly byste změnit menstruační pomůcky? Menstruační kalhotky Underbelly vás zaručeně uchvátí. Tento typ vás ochrání zejména při středně silné a slabé menstruaci. Díky hladkému materiálu bez potisku jsou velmi příjemné. Sázkou na jistotu je klasický střih, který se hodí pro jakoukoli dívku či ženu. Pro výrobu kalhotek byl použit modal, ten se dobře nosí a je pružný. Tyto menstruační kalhotky mají středně vysoký pas. Lze je používat opakovatelně, stačí je vyprat. Zásadní vlastnosti menstruačních kalhotek Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó Menstruační kalhotky Underbelly plnohodnotně zastoupí tampony či vložky Nebrání vám v pohybu a jsou příjemné Spolehlivě vás ochrání v každém dni vaší periody Hladký materiál bez potisku se postará o příjemné nošení Klasický střih hodící se pro všechny Pro výrobu byl využit modal Mají středně vysoký pas Doplňuje je bordová barva

Tento produkt se nachází v kategorii Kalhotky - od značky Underbelly, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó lze nalézt mezi produkty ve skupině Menstruační kalhotky, patří pod značku Underbelly, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó - parametry produktu

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó - historie ceny a dostupnosti

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó - další zajímavé produkty

Underbelly Menstruační kalhotky pro slabší menstruaci – bordó - jak nakoupit nejvýhodnější?