Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 679 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé - popis produktu

Menstruační kalhotky Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé:Hledáte alternativu k běžným menstruačním pomůckám? Menstruační kalhotky Underbelly vás zaručeně nadchnou. S těmito kalhotkami se nemusíte obávat prosáknutí ani ve dnech, kdy je vaše perioda silná. Jejich hladký vzhled bez potisku je na dotek je příjemný. Každé dívce či ženě sednou vzheldem k pohodlnému klasickému střihu. Ten je sázkou na jistotu. Pro výrobu kalhotek byl použit modal, ten je měkký a zachová si dlouho svou barvu. Tyto menstruační kalhotky mají středně vysoký pas. Jsou opakovatelně použitelné. Stačí je vyprat. Klíčové přednosti menstruačních kalhotek Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé Menstruační kalhotky Underbelly skvěle zastoupí vložky či tampony Zajistí vám pohodlí i během vašich dnů Ochrání vás zejména na počátku vaší menstruace Hladký materiál bez potisku se postará o příjemné nošení Klasický střih pro pocit komfortu K výrobě kalhotek byl zvolen modal Mají středně vysoký pas Krásná černá barva

Produkt Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé patří do skupiny produktů Kalhotky - od značky Underbelly, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Menstruační kalhotky, patří pod značku Underbelly, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé - parametry produktu

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé - historie ceny a dostupnosti

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé - další zajímavé produkty

Underbelly Menstruační kalhotky pro silnější menstruaci – černé - jak nakoupit nejvýhodnější?