Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - popis produktu

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 vám pomůže s efektivním úklidem celé domácnosti. Kvalitní a výkonný DC motorem má zásluhu na vysokém sacím výkonu. Jednoduše a rychle s ním vysajete jakékoliv podlahy a díky vyjímatelné ruční jednotce také drobné nečistoty z čalounění, nábytku, zásuvek a jiných špatně přístupných míst. Kvalitní Li-Ion baterie s kapacitou 2500 mAh, umožňuje komfortní bezdrátové vysávání. Na jedno nabití vydrží až 55 minut provozu. Vysavač nabízí 2 rychlostmi vysávání: vysoká pro dosažení maximálního sacího výkonu a ECO pro běžné vysávání. Pracuje na principu cyklonového vysávání. Prach a nečistoty jsou díky odstředivé síle odvedeny přímo do sběrné nádoby. Hlavní předností cyklonového vysávání je stálý sací výkon a absence sáčků. Během úklidu nedochází k víření prachu a omyvatelný EPA filtr 11 poskytuje vysokou míru filtrace. Vysavač je vybaven motorizovaným turbokartáčem, který si perfektně poradí se všemi typy koberců. Údržba vysavače je velmi rychlá a jednoduchá. V okamžiku, kdy je nádoba na nečistoty plná, stiskněte uvolňovací tlačítko na horní straně vysavače, nádobu uvolněte, vyjměte filtr a nečistoty vysypte. Filtr omyjte vodou, vysušte a společně s vyprázdněnou nádobou opět vložte do vysavače. Vysavač má zabudovaná 3 LED světla pro nasvícení tmavého prostoru. Odnímatelnou jednotku pro ruční vysávání oceníte především při vysávání drobků na stole, kuchyňské lince, klávesnice nebo kufru auta. Díky štěrbinové hubici s ním vysajete i těžko dostupná místa a hubice s kartáčkem vám pomůže šetrně odstranit prach z nábytku, žaluzií, knih nebo klávesnice bez poškrábání. Po ukončení práce se vysavač opět dobije v nabíjecí stanici. Plné dobití trvá 4 - 5 hodin. Díky sklopné rukojeti navíc zabere minimum místa. Vyrobila společnost Concept.2 v 1 – vysavač, ruční vysavačTyp baterie: Li-IonKapacita baterie: 2500 mAhNapětí: 25,2 VDoba provozu na 1 nabití: 55 minDoba nabíjení: 4-6 hodKapacita nádoby na prach: 0,5 lDC motorPříkon: 170 W3x LED světloOmyvatelný EPA filtr 11Tlačítko pro snadné vyjmutí nádobyMotorizovaný turbokartáčSklopné držadloHlučnost: 82 dBHmotnost: 2,8 kg (bez příslušenství)Rozměr: 120 x 26 x 15 (v x š x h) Příslušenství:2x malé příslušenstvíAdaptér - délka kabelu 180 cmNabíjecí stanice

Produkt Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 lze nalézt mezi produkty ve skupině Tyčové vysavače, vyrábí jej značka Concept.

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - parametry produktu

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - historie ceny a dostupnosti

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - související články v blogu

Jak vybrat vysavač?

Znepříjemňuje vám život bláto, prach, pyl, roztoči, alergeny a další nečistoty? Vakuum.

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - další zajímavé produkty

Tyčový akumulátorový vysavač CONCEPT VP 4160 - jak nakoupit nejvýhodnější?