Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire - popis produktu

Moderní TV stolek, který se skvěle hodí do menších obývacích pokojů. Ve střední části najdeme hlubokou zásuvku, do které můžeme uschovat různé drobnosti a nad ní polici na set-top box nebo herní konzole. Po stranách jsou dvě skříňky na další věci. TV stolek upoutá pozornost svým designovým provedením. Dostupný ve dvou barevných provedeních – cashmere/indigo. LINKaSTYLE Nábytek v moderním stylu Pro ty, kteří rádi kombinují styly a barvy. Čím se tato kolekce vyznačuje? Kolekce nábytku je dostupná ve dvou barevných provedeních, je jen na vás, kterou z nich si vyberete. Ať už přírodní, teplou kašmírovou barvu, která je elegantní a bude se hodit do každého interiéru, nebo odvážnější barvu – INDIGO s úchytkami v měděné barvě. Nábytek zdobí frézovaná čela v podobě drážek. Veškerý nábytek z této kolekce má kovové nohy v černé barvě. Moderní design Vzhled nábytku z kolekce kombinuje designové styly. Jednoduché a funkční tvary nábytku budou skvěle vypadat v obývacím pokoji, ložnici a jídelně. Kolekce se vyznačuje také moderními barvy, které jsou aktuálně hitem při tvorbě aranžmá v nových domech a bytech. Kovové, černé nohy dodávají nábytku lehkost. Barva cashmere. Cashmere je barva, která vypadá atraktivně a elegantně v interiéru. Nábytek do obývacího pokoje v této barvě potěší vás a vaše hosty.

Tento produkt naleznete ve skupině Nábytek do obývacího pokoje od značky Baumax, naleznete jej v e-shopu Baumax.cz.

Produkt Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire patří do skupiny produktů TV stolky, patří značce Baumax, v nabídce prodejce Baumax.cz.

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire - parametry produktu

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire - historie ceny a dostupnosti

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire - další zajímavé produkty

Tv stolek Link A Styles LS3 cashmire - jak nakoupit nejvýhodnější?