Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 061 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý - popis produktu

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý POPIS Všestranný a odolný batoh kompaktních rozměrů vhodný do práce, na turistiku i další outdoor aktivity. Prostorný a univerzální batoh CAMPUS 30 l tě překvapí skvělou funkčností. Za moderním designem se skrývá důmyslný systém kapes a přihrádek, takže v něm všechno bude mít dostatek místa. Nízkou hmotnost má na starosti materiál 210D Nylon s Ripstop úpravou. Ať už jdete do práce, či objevovat svět s fotoaparátem, nebo se toulat přírodou, batoh Campus bude tím správným parťákem.   Vlastnosti: Z odolného materiálu 210D Nylon Ripstop s voděodpudivou úpravou. Prodyšné polstrování na anatomicky tvarovaných ramenních a bederních popruzích. Zádový systém z EVA pěny s tvarovou pamětí se přizpůsobí tvaru tvých zad. Výbava batohu Campus:  1 hlavní komora, samostatná přední kapsa, boční kapsa na drobnosti se zipem, boční kompresní popruhy, bederní popruhy, boční kapsy, kapsa na notebook, pláštěnka, reflexní logo.   HLAVNÍ PŘEDNOSTI: Boční kapsa na láhev Ripstop materiál Zádový systém batohu Nastavitelná délka popruhu Voděodolnost Pláštěnka Bederní pás Lehký batoh Všestranné využití   SPECIFIKACE Objem: 30 l Hmotnost1150 g Rozměry55 × 30 × 25 cm Materiál 210D Nylon Ripstop  Kapsa na notebook15´   MATERIÁLY ZÁDOVÝ SYSTÉM: EVA výlisek,3D prodyšná síťovina. Jedná se o výlisek z EVA materiálu. Jeho velkou předností je tvarová paměť, s jejíž pomocí se batoh přizpůsobí přímo na vaše záda a bude perfektně a trvale sedět. 3D prodyšná síťovina. Jedná se o distanční technickou síťovinu. Je pevná, prodyšná a specificky tvárná, což výrazně snižuje přilnavost k zádům při pocení. Výhodou je také nízká hmotnost v poměru k celkovému objemu. Mezi její další vlastnosti patří, že neabsorbuje vlhkost, je perfektně pružná a antialergická. VNĚJŠÍ MATERIÁL: 210D Nylon Ripstop. Lehká a prodyšná syntetická vlákna, která disponují dostatečnou pevností a pružností. Velmi dobře také vzdorují UV záření. Zde jsou navíc posílena o RIPSTOP úpravu materiálu. Látka utkaná touto technologií zabraňuje mechanickému poškození a v případě, že k němu dojde, zastaví jeho další samovolné šíření. Turistické batohy » Střední batohy (30-60l) » Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý

Produkt Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý patří do skupiny produktů Turistické batohy, vyrábí jej značka Husky, velikost je OneSize, naleznete jej v e-shopu Gamisport.cz.

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý - parametry produktu

VelikostOneSize
IntrastatBatohy-1,20-42029291
KategorieBatohy, Turistické batohy
ZnačkaHusky
VelikostOneSize
E-shopGamisport.cz

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý - historie ceny a dostupnosti

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý - další zajímavé produkty

Turistický batoh HUSKY CAMPUS 30L černý - jak nakoupit nejvýhodnější?