Trendy černé pánské pyžamo Albert #5959059

Trendy černé pánské pyžamo Albert #5959059

Trendy černé pánské pyžamo Albert #5959059

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Trendy černé pánské pyžamo Albert - popis produktu

Pohodlné pánské pyžamo je složeno z trička s krátkým rukávem a z volných krátkých vzorovaných kalhot. Pyžamo je vyrobeno z bavlny. Úplet je vhodný pro všechny, kdo hledají přírodní materiály. Tričko s kulatým výstřihem je potištěno originálním potiskem. Šortky jsou bez kapes, mají gumu a šňůrku ke stažení Materiál: 100% bavlna Pokyny pro údržbu: - lze prát v pračce při teplotě do 30°- nesušit v sušičce- žehlit z rubu do 110°- nepoužívat bělící prostředky- nečistit chemicky Velikost M L XL XXL obvod…

Produkt Trendy černé pánské pyžamo Albert #5959059 patří do skupiny produktů Pánská trička, velikost odpovídá označení XL, barevné provedení je černá, tmavě šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Trička s krátkým rukávem, je vyroben ve velikosti XL, v barvě černá, tmavě šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Produkt Trendy černé pánské pyžamo Albert #5959059 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánská pyžama, velikost odpovídá označení XL, barevné provedení je černá, tmavě šedá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Trendy černé pánské pyžamo Albert - parametry produktu

VelikostXL
BarvaTmavě šedá;Černá
Distribuce
KategorieTrička, Tričko, Pánská trička, Trička s krátkým rukávem, Pyžama, Pánská pyžama
VelikostXL
Barvačerná, tmavě šedá
E-shopBudchlap.cz

Trendy černé pánské pyžamo Albert - historie ceny a dostupnosti

Trendy černé pánské pyžamo Albert - další zajímavé produkty

Trendy černé pánské pyžamo Albert - jak nakoupit nejvýhodnější?