Thule Batoh na notebook 14

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l

Thule Batoh na notebook 14

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l - popis produktu

Batoh na notebook 14' Notus o objemu 20 l vyrobený z recyklovaných materiálů od značky Thule v praktickém univerzálním černém provedení. Batoh Notus v sobě nese ekologicky šetrnou konstrukci, která vás doprovází celým dnem nejen ve škole, ale také při vašich aktivních zážitcích. Batoh je vytvořen ze 100% recyklovaného polyesteru 600D a nylonu 400D, tento batoh je nejen odolný, ale také přispívá k ochraně našeho životního prostředí. Díky vyvýšené polstrované kapse je batoh ideálním společníkem pro váš 14' notebook, 15' MacBook nebo 16' MacBook. Vaše technika bude bezpečně uložena a chráněna před každodenními nástrahami. Drobné příslušenství a psací potřeby naleznete rychle a snadno ve vnitřní kapse na zip. Pokud potřebujete mít svačinu či čipovou kartu rychle při ruce, rychle přístupná kapsa je k tomu ideálním řešením. S bočními kapsami pro vodu, kabely či další příslušenství tento batoh nabízí praktická řešení pro váš každodenní pohyb. Batoh je nejen praktický, ale také stylový. Výjimečné detaily, jako vnitřní výstelka s tištěným geometrickým vzorem, tříbarevný nádech poutka a reliéfní vzor na ramenním popruhu, dodávají batohu osobitý charakter. S uchem pro přenášení je tento batoh připraven na vaše dobrodružství. Tento batoh kombinuje styl, funkčnost a ohleduplnost vůči životnímu prostředí, čímž se stává skvělým společníkem pro váš aktivní životní styl.

Tento produkt naleznete ve skupině Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je černá.

Produkt Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l patří do skupiny produktů Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je černá.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je černá.

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l - parametry produktu

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l - další zajímavé produkty

Thule Batoh na notebook 14" Notus černý 20 l - jak nakoupit nejvýhodnější?