Thule Batoh na notebook 14

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l

Thule Batoh na notebook 14

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 690 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l - popis produktu

Moderní a funkční batoh na notebook 14' Lithos se zabezpečeným klopovým zavíráním od značky Thule v praktické černé barvě. Moderní batoh se zabezpečeným klopovým zavíráním přináší kombinaci stylu a funkčnosti, díky které budete mít své cenné věci bezpečně uloženy. S vyvýšenou polstrovanou kapsou, která umožňuje bezpečné uložení notebooku ve velikosti 14' nebo 16' MacBooku, si můžete být jisti, že vaše elektronická zařízení budou chráněna před nárazy a poškozením. Batoh má také speciální kapsu na tablet ve velikosti 10,5'. Batoh disponuje praktickými interními síťovanými kapsami na zip, které vám pomohou udržet vnitřní prostor dobře uspořádaný a své potřebné věci jednoduše naleznete. Skryté zavírání na přezku zajišťuje, že věci v hlavním oddíle zůstanou jistě a bezpečně uloženy. Boční kapsy umožňují snadný přístup například k láhvi s vodou nebo dalším menším předmětům, což oceníte zejména během aktivního pohybu. Vnější skrytá kapsa na zadním panelu poskytuje rychlý přístup k menším předmětům, jako jsou klíče nebo mobilní telefon. Polstrované ramenní popruhy a zadní část batohu zajišťují pohodlné nošení po celý den. Batoh je navíc vybaven upevňovacími body na předním panelu, kde můžete snadno připevnit další vybavení dle svých potřeb.

Produkt Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l patří do skupiny produktů Batohy na notebook, vyrábí jej značka Thule, barevné provedení je černá, naleznete jej v e-shopu Delmas.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Batohy na notebooky, patří značce Thule, barevné provedení je černá, naleznete ho u prodejce Delmas.cz.

Produkt Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l lze nalézt mezi produkty ve skupině Batohy pro notebooky od značky Thule, barevná varianta je černá v nabídce e-shopu Delmas.cz.

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l - parametry produktu

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l - historie ceny a dostupnosti

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l - další zajímavé produkty

Thule Batoh na notebook 14" Lithos černý 16 l - jak nakoupit nejvýhodnější?