Tescoma Odšťavňovač HANDY

Tescoma Odšťavňovač HANDY

Tescoma Odšťavňovač HANDY

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Tescoma Odšťavňovač HANDY - popis produktu

Odšťavňovač s manuálním „pohonem“   Máme pro vás prvotřídní, vysoce účinný ruční odšťavňovač pro šetrné odšťavňování ovoce a zeleniny za studena.     Jestli váháte mezi elektrickým a manuálně poháněným odšťavňovačem, pak vězte, že při nízkých otáčkách ručně poháněného šneku se ovocná ani zeleninová šťáva nezahřívá a proto v ní zůstává zachováno maximum minerálů, vitamínů i nutričních látek. Její chuť je přirozenější, než je tomu u šťáv z elektrických odšťavňovačů s vysokými otáčkami.     Lis na ovoce a zeleninu, který skvěle funguje   Odšťavňovač HANDY má šnek s unikátní přerušovanou šroubovicí, který ovoce a zeleninu nabere, snadno rozdrtí a protlačí přes velmi jemné nerezové síto. Díky tomuto řešení šťáva neobsahuje nežádoucí zbytky dužiny. Pro komfortní použití jsme odšťavňovač opatřili extra dlouhou rukojetí. Má tedy nejen vynikající účinnost, ale lisování není namáhavé ani při lisování většího množství surovin. Masivní kovová svorka jej přitom spolehlivě pohlídá na místě, takže na lince nebo stole drží jako přibitý.      Ruční odšťavňovač s chytrými detaily   Součástí výrobku jsou dvě nádoby - připravená ovocná šťáva vytéká do nádoby na šťávu, suchá dužina do nádoby na dužinu. Nádoba na šťávu je přitom opatřena odměrkou pro dokokalý přehled o množství vylisované tekutiny a víčkem pro hygienické uložení šťávy v lednici. Odšťavňovač vyrábíme ze speciálně tvrzených plastů a prvotřídní nerezavějící oceli a poskytujeme na něj nadstandardní záruku 3 roky. (výrobek čistěte vlhkou utěrkou a osušte)

Odšťavňovač TESCOMA HANDY 643579.00:Pokud si rádi vychutnáte čerstvě vymačkanou šťávu z ovoce či zeleniny, mohl by vám přijít vhod ruční odšťavňovač Tescoma. Šnekový odšťavňovač disponuje otočným šnekem, který ovoce a zeleninu pomalu rozmělní, čímž je zajištěna maximální výtěžnost. Z čerstvě odšťavněných plodů pak získáte mnoho zdraví prospěšných látek, enzymů a vitamínů. Nerez filtr zvládne i větší kusy ovoce. Odšťavňovač Tescoma měří 31 × 37 × 15 cm (vך×h). Klíčové vlastnosti odšťavňovače TESCOMA HANDY 643579.00 Ruční odšťavňovač Tescoma vám pomůže doplnit potřebné vitamíny Rozměry přístroje činí 31 × 37 × 15 cm (vך×h) Barva odšťavňovače Tescoma je bílá a oranžová

Produkt Tescoma Odšťavňovač HANDY lze nalézt mezi produkty ve skupině Kuchyňské náčiní, je v nabídce značky Tescoma, v nabídce prodejce 4home.cz, Alza.cz.

Produkt Tescoma Odšťavňovač HANDY má přiřazen EAN kód 8595028402254.

Tescoma Odšťavňovač HANDY - parametry produktu

Tescoma Odšťavňovač HANDY - historie ceny a dostupnosti

Tescoma Odšťavňovač HANDY - další zajímavé produkty

Tescoma Odšťavňovač HANDY - jak nakoupit nejvýhodnější?