Termoterapeutický přístroj BeautyFor®

Termoterapeutický přístroj BeautyFor®

Termoterapeutický přístroj BeautyFor®

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 11 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Termoterapeutický přístroj BeautyFor® - popis produktu

Vyhřívací přikrývka Beutyfor se využívá během kosmetických procedur. Tepelná deka má infračervené tepelné účinky. Používání terapeutického přístroje Beautyfor napomáhá odstraňování škodlivých látek z těla, zlepšuje krevní oběh a zrychluje metabolismus, posiluje imunitu, odbourává tukové buňky a tím přispívá k hubnutí. Teplotu a čas provozu tepelné přikrývky lze samostatně regulovat pro horní i spodní část těla. Nejvyšší možná teplota je 75 °C, doporučená provozní teplota je 40-50 °C. Dobu provozu lze nastavit od 10 do 90 minut. Technické parametry termoterapeutického přístroje: Rozměry: 190 x 90 cm Elektrické napětí: 220 V Výkon: 624 W Hmotnost: 18,5 kg Síťová frekvence: 50 Hz 

Tento produkt naleznete ve skupině Kosmetické přístroje, vyrábí jej značka Beautyfor, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Produkt Termoterapeutický přístroj BeautyFor® patří do skupiny produktů Vyhřívací deky, patří pod značku Beautyfor, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Termoterapeutický přístroj BeautyFor® - parametry produktu

Termoterapeutický přístroj BeautyFor® - historie ceny a dostupnosti

Termoterapeutický přístroj BeautyFor® - další zajímavé produkty

Termoterapeutický přístroj BeautyFor® - jak nakoupit nejvýhodnější?