Infračervená deka Quirumed DIY110

Infračervená deka Quirumed DIY110

Infračervená deka Quirumed DIY110

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 390 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Infračervená deka Quirumed DIY110 - popis produktu

Vyhřívací přikrývka Quirumed má infračervené tepelné účinky a využívá se během kosmetických procedur. Termoterapeutická přikrývka Quirumed disponuje časovým nastavením a regulací teploty, která umožňuje přizpůsobit ošetření každému uživateli individuálně. Teplota přístroje se dá nastavit od +40°C do +85°C. Dobu provozu lze nastavit od 0 do 60 minut. Termoterapeutická přikrývka není vhodná pro: Lidé s onemocněním krve Lidé s vysokou teplotou Lidé se srdečním onemocněním Lidé s respiračními nemocemi Lidé s infekcemi Těhotné ženy Lidé s různorodými duševními nebo fyzickými disfunkcemi Infračervená deka Quirumed DIY110 - Výhody: Zlepšuje krevní oběh Podporuje vylučování toxinů z těla Zrychluje metabolismus Posiluje imunitu Odbourává tukové buňky Infračervená deka Quirumed DIY110 - Parametry: Rozměry: 172 x 88 cm Elektrické napětí: 110-240 V Výkon: 300 W Hmotnost: 6 kg Síťová frekvence: 50 Hz / 60 Hz

Produkt Infračervená deka Quirumed DIY110 patří do skupiny produktů Kosmetické přístroje, vyrábí jej značka Quirumed, naleznete ho u prodejce Fabulo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vyhřívací deky, patří pod značku Quirumed, v nabídce prodejce Fabulo.cz.

Infračervená deka Quirumed DIY110 - parametry produktu

Infračervená deka Quirumed DIY110 - historie ceny a dostupnosti

Infračervená deka Quirumed DIY110 - další zajímavé produkty

Infračervená deka Quirumed DIY110 - jak nakoupit nejvýhodnější?