KAI Shun DM-794 Magnetický dubový blok na nože | | Nadčasové výrobky jsou vyráběny ručně na nejvyšší úrovni. Kromě designu a funkčnosti jsou vysoké nároky kladeny také na kvalitu dřevěné suroviny. | | Krása a charakterová rozmanitost ch dřevin hrají při výrobě stejně
KAI Shun Classic DMS-300 sada 3 nožů | | Sada 3 nožů KAI Shun Classic DMS-300 od japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je
KAI Shun Classic DMS-200 servírovací sada | | Dárkový set KAI DMS-200 oceníte při každém servírování pečeně nebo grilování. | | SHUN CLASSIC - Jedná se o celosvětově známou a nejvíce rozšířenou řadu japonských nožů KAI. Díky tomu v ní najdete největší nabídku velikostí
KAI Shun Classic DMS-230 sada 2 nožů | | | | Jádro nože vyrobené z nejkvalitnější oceli VG-10 (1% uhlík, 1,5% kobalt) o tvrdosti až 61 HRC zajišťuje mimořádnou ostrost. | Rukojeť je vyrobena z lakovaného dřeva Pakka, která je po celé délce spojena s ocelovým nástavcem
KAI Shun Classic DMS-220 sada 2 nožů | | | | Sada 2 japonských nožů KAI Shun Classic DMS-220 | Sada obsahuje univerzální nůž a nůž šéfkuchaře | Elegantní černá rukojeť | Čepel je vyrobena z nerezové oceli a je odolná vůči korozi | Kvalita těchto nožů uspokojí i
KAI Shun Premier TDMS-400 Tim Mälzer Steakové nože (2ks) | | Hlavní vlastnosti: | | | Délka ostří: 150 mm | Délka rukojeti: 105 mm | Tvrdost oceli: 61±1 HRC | Materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX | Materiál rukojeti: ořechové dřevo | | | | Nože jsou vyrobeny z
KAI Shun Classic DMS-210 sada 2 nožů | | Sada 2 nožů KAI Shun Classic DMS-210 od japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé. Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je
KAI Shun Premier TDM-1706 Tim Mälzer Nůž šéfkuchaře 20cm | | | Japonský nůž šéfkuchaře | Elegantní hnědá rukojeť z ořechového dřeva | Čepel je vyrobena z nerezové oceli a je odolná vůči korozi | Kvalita tohoto nože uspokojí i nejnáročnějšího uživatele | Vyrobeno v
KAI Shun Classic DM-0717 Santoku nůž 19cm | | | Santoku nůž 19cm japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé, Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je vysoce odolná vůči
KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 Nakiri nůž na zeleninu 16.5 cm | | KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 je nakiri nůž na zeleninu s délkou ostří 16.5 cm, který je navržen pro profesionální přípravu zeleniny. Jeho specifický tvar a ostří umožňují snadné a precizní krájení a
KAI Seki Magoroku Composite MGC-405 Nůž na chleba 23 cm | | Hlavní vlastnosti: | | | Nůž na chléb: S délkou ostří 23 cm je nůž ideální pro krájení chleba různých velikostí a druhů. | Ostrost a tvrdost: Kombinace oceli SUS420J2 a jádra z VG-10 poskytuje vysokou tvrdost a
KAI Shun Premier TDM-1742 Tim Mälzer Nakiri nůž na zeleninu 14cm | | | Elegantní hnědá rukojeť z ořechového dřeva | Vhodné na zeleninu a ovoce | Čepel je vyrobena z nerezové oceli a je odolná vůči korozi | Kvalita tohoto nože uspokojí i nejnáročnějšího uživatele | Vyrobeno v
KAI Shun Classic DM-0707 Šéfkuchařský nůž na maso 25.5cm | | Šéfkuchařský nůž na maso 25.5cm japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé, Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli
KAI Seki Magoroku Composite MGC-406 Šéfkuchařský nůž 20 cm | | Hlavní vlastnosti: | | Šéfkuchařský nůž: S délkou ostří 20 cm je nůž ideální pro širokou škálu úkolů při přípravě jídel, včetně krájení, sekaní a nasekávání různých potravin. | | Vysoká tvrdost a
KAI Shun Premier TDM-1705 Tim Mälzer Nůž na chléb 23cm | | - vlnkovaný nůž na chléb a pečivo | | - délka ostří: 230 mm | | - délka rukojeti: 120 mm | | - tvrdost oceli: 61±1 HRC | | - materiál čepele: 32-vrstvá damascenská ocel s jádrem VG-MAX | | - materiál rukojeti: ořechové dřevo | | -
KAI Shun Premier TDM-1727 Tim Mälzer Santoku nůž 14cm | | | Elegantní hnědá rukojeť z ořechového dřeva | Vhodné pro krájení masa i zeleniny | Čepel je vyrobena z nerezové oceli a je odolná vůči korozi | Kvalita tohoto nože uspokojí i nejnáročnějšího uživatele | Vyrobeno v
KAI Seki Magoroku Composite MGC-468 Nůž na maso 18 cm | | Hlavní vlastnosti: | | | Nůž na maso: S délkou ostří 18 cm je nůž ideální pro krájení a plátkování různých druhů masa. | Vysoká tvrdost a ostrost: Kombinace oceli SUS420J2 a jádra z VG-10 poskytuje nůži vysokou tvrdost,
KAI Shun Classic DM-0709 Servírovací vidlička s hroty 16.5cm | | Servírovací vidlička s hroty 16.5cm japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé, Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli
KAI Shun Classic DM-0705 Nůž na pečivo 23cm | | Specifikace: | | | Tvar nože: nůž na chléb | Délka čepele: 23 cm | Tloušťka čepele: 2 mm | Výška čepele: 3 cm | Hmotnost: 199 g | Způsob výroby: kované | Tvrdost čepele: 61 HRC | Ocel čepele: damašková ocel VG-10 | Broušení:
KAI Shun DM-705W Nůž na chleba 23 cm | | | Nůž na chléb Kai Shun má jedinečné inovativní vroubkované ostří - díky tomu se chléb netrhá, ale při každém tahu je dokonale nakrájen. | Tento vynikající nůž samozřejmě nekrájí pouze chléb, ale dokonale krájí i velké druhy
KAI Shun Classic DM-0704 Plátkovací nůž 23cm | | Plátkovací nůž 23cm japonské značky KAI. Japonské nože KAI jsou celosvětově známé, Čepele nožů SHUN jsou vyrobeny z nerezové 32-vrstvé damaškové oceli. Vnitřní vrstva je vyrobena z oceli VG-MAX. Tato ocel je vysoce odolná
KAI Shun DM-706W Šéfkuchařský nůž 20 cm | | | Kuchařský nůž je ideální na krájení a sekání. | Krásně padne do ruky a zajišťuje bezpečnou práci bez námahy. | Po použití nůž opláchněte ve vlažné vodě a jemně jej osušte bavlněnou utěrkou, aby si dlouho zachoval svou
KAI Shun DM-702W Santoku nůž na zeleninu 16.5 cm | | | Tradiční japonský univerzální nůž (Santoku) je v Japonsku nejoblíbenějším nožem. Stejně dobře se však hodí i pro evropskou kuchyni. | Po použití nůž opláchněte ve vlažné vodě a jemně jej osušte bavlněnou utěrkou,
KAI Shun Classic DM-0706 Šéfkuchařský nůž 20cm | | Tento kuchařský nůž Kai Shun Classic je skutečně všestranný. Využijete ho při krájení zeleniny, masa a ryb, ale také například při sekání bylinek, drcení zrníček pepře nebo loupání stroužku česneku. Šéfkuchařský
KAI Shun DM-704W Nůž na maso 23 cm | | | Nůž pro rovnoměrné a šetrné krájení syrového i vařeného masa, pečené i vařené šunky, a to i na tenké plátky. | Nůž na šunku Kai Shun White krásně padne do ruky a zajistí bezpečnou práci bez námahy. | Nůž ihned po použití
KAI Seki Magoroku Composite MGC-400 Univerzální nůž 9 cm | | Hlavní vlastnosti: | | | Univerzální nůž: S délkou ostří 9 cm je nůž vhodný pro širokou škálu úkolů v kuchyni, včetně krájení, nakrájení a dělení menších potravin. | Vysoká tvrdost a ostrost: Kombinace oceli
KAI Michel Bras Quotidien BK-0027 Univerzální nůž 15 cm | | Hlavní vlastnosti: | | | Třívrstvá konstrukce: Nůž je vyroben z tří vrstev nerezové oceli, které poskytují vyváženou pevnost a odolnost. | Povrchová vrstva z titaniu: Zakončení nože vrstvou titaniu zabraňuje korozi a
KAI Michel Bras Quotidien BK-0026 Univerzální nůž 12.1cm | | Hlavní vlastnosti: | | | Třívrstvá konstrukce: Nůž je vyroben z tří vrstev nerezové oceli, které poskytují vyváženou pevnost a odolnost. | Povrchová vrstva z titaniu: Zakončení nože vrstvou titaniu zabraňuje korozi a
KAI Shun DM-800 Magnetický dřevěný stojan na nože | | Bloky na nože a prkénka na krájení chapter jsou vyrobeny ze dřeva a splňují nejvyšší nároky na kvalitu a design. | | Nadčasové výrobky jsou ručně vyráběny na nejvyšší úrovni. Kromě designu a funkčnosti jsou vysoké nároky
KAI Michel Bras Quotidien BK-0025 Univerzální nůž 7.8 cm | | KAI Michel Bras Quotidien BK-0025 je univerzální nůž o délce 7,8 cm, který vznikl ve spolupráci mezi francouzským šéfkuchařem Michelem Brasse a japonskými mistrynožíři z Kai. Nůž je vyroben z tří vrstev nerezové oceli
KAI Shun DM-800 Magnetický dřevěný stojan na nože | | Bloky na nože a prkénka na krájení chapter jsou vyrobeny ze dřeva a splňují nejvyšší nároky na kvalitu a design. | | Nadčasové výrobky jsou ručně vyráběny na nejvyšší úrovni. Kromě designu a funkčnosti jsou vysoké nároky
KAI 3000 AP-304 Brusný kámen | | Brusný kámen ideální pro dokončování ostří vašeho nože. Praktický a funkční, má praktický plastový držák, který vám pomůže shromažďovat vodu, kterou použijete k broušení. Tento brusný kámen je ideální pro dokončovací práce,