Nejnižší cena za posledních 60 dní: 6 318 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 Nakiri nůž na zeleninu 16.5 cm
KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 je nakiri nůž na zeleninu s délkou ostří 16.5 cm, který je navržen pro profesionální přípravu zeleniny. Jeho specifický tvar a ostří umožňují snadné a precizní krájení a nakrájení různých druhů zeleniny. Nákiri nůž je oblíbeným nástrojem mezi profesionálními kuchaři i kuchaři doma díky svému všestrannému použití a schopnosti zachovat texturu a chuť zeleniny. Hlavní vlastnosti:
KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 je vynikajícím nákiri nožem na zeleninu, který vám umožní přesně a efektivně připravovat zeleninu ve vaší kuchyni. Jeho vysoká tvrdost a ostrost čepele zaručují precizní řezy a udržují chuť a texturu zeleniny nedotčené. S touto kvalitní zeleninovou sekerou můžete snadno a profesionálně pracovat s různými druhy zeleniny a vytvářet lahodné a esteticky atraktivní pokrmy.
Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.
KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 Nakiri nůž na zeleninu 16.5 cm | | KAI Seki Magoroku Composite MGC-428 je nakiri nůž na zeleninu s délkou ostří 16.5 cm, který je navržen pro profesionální přípravu zeleniny. Jeho specifický tvar a ostří umožňují snadné a precizní krájení a
KAI Shun Premier TDM-1742 Tim Mälzer Nakiri nůž na zeleninu 14cm | | | Elegantní hnědá rukojeť z ořechového dřeva | Vhodné na zeleninu a ovoce | Čepel je vyrobena z nerezové oceli a je odolná vůči korozi | Kvalita tohoto nože uspokojí i nejnáročnějšího uživatele | Vyrobeno v
Nakiri nůž je všestranným nožem pro krájení zeleniny a ovoce, tvrdého i měkkého. Tvar čepele má původ v Japonsku. Díky tenké čepeli je obzvlášť vhodný ke krájení jemných plátků. | | Prohlubně na čepeli zabraňují přilepení krájených tenkých plátků k čepeli
KAI Shun DM-702W Santoku nůž na zeleninu 16.5 cm | | | Tradiční japonský univerzální nůž (Santoku) je v Japonsku nejoblíbenějším nožem. Stejně dobře se však hodí i pro evropskou kuchyni. | Po použití nůž opláchněte ve vlažné vodě a jemně jej osušte bavlněnou utěrkou,