Největší nabídka produktů je dostupná od značek Manu cafe, Manu tea, Latino Café, APe, LAVAZZA, Apecafé, Coffeespot, Kimbo, SEGAFREDO, Julius Meinl, Café Cult, Sencor, Jacobs, JULIETTA, Tchibo, SAECO, Segafredo Zanetti, Illy, DeLonghi Kimbo, Jacobs Douwe Egberts, GRIZLY, LUCAFFÉ, Vergnano, Miko alebo SpecialCoffee. Všechny značky
APe Káva Nostalgia 1000 g | | Káva Nostalgia je velmi jemná káva arabika. Kávu podobné receptury si pan a paní Pejškovi, zakladatelé pražírny APe, připravovali už před více než 20 lety. Teď je čas podělit se o ní i s vámi. Je velmi jemná, to aby vás nechala myslet na to
APe Káva Brazílie Santos 500 g | | Brazilská káva se vyskytuje téměř pouze pod označením Santos (některé méně kvalitní druhy se označují Rio) podle exportního přístavu. Pod tímto názvem se mohou ukrývat výborná zrnka, stejně tak jako méně kvalitní druhy často používané
APe Káva Brazílie Santos 250 g | | Brazilská káva se vyskytuje téměř pouze pod označením Santos (některé méně kvalitní druhy se označují Rio) podle exportního přístavu. Pod tímto názvem se mohou ukrývat výborná zrnka, stejně tak jako méně kvalitní druhy často používané
APe Káva Indie Plantation A 250 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
APe Káva Indie Plantation A 500 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
APe Káva Mexiko 1000 g | | Kvalitní mexickou kávu můžeme přirovnat k lehčímu bílému vínu - tělo je lehké, s příjemnou aciditou. Chuť je čistá, jemná, nepříliš hořká - mírně, příjemně kyselá (podobně jako např. kávy z Costa Ricy). U káv z oblasti Chiapas ležící u
APe Káva Indie Monsooned Malabar 250 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Kolumbie Supremo 1000 g | | Do Kolumbie přišla káva z Venezuely ve druhé polovině 18. století. Kávovníku se na Kolumbijských pohořích zvaných Cordillery skvěle daří a dnes zde roste asi 12% světové produkce kávy, což ji řadí na druhé místo hned po Brazílii (35%)
APe Káva Kolumbie Supremo 250 g | | Do Kolumbie přišla káva z Venezuely ve druhé polovině 18. století. Kávovníku se na Kolumbijských pohořích zvaných Cordillery skvěle daří a dnes zde roste asi 12% světové produkce kávy, což ji řadí na druhé místo hned po Brazílii (35%)
APe Káva Kolumbie Supremo 500 g | | Do Kolumbie přišla káva z Venezuely ve druhé polovině 18. století. Kávovníku se na Kolumbijských pohořích zvaných Cordillery skvěle daří a dnes zde roste asi 12% světové produkce kávy, což ji řadí na druhé místo hned po Brazílii (35%)
APe Káva Indie Monsooned Malabar 1000 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Indie Monsooned Malabar 500 g | | Tato káva je jednou z několika málo druhů, které jsou zpracovány jiným způsobem než je obvyklé a to z ní dělá velmi ceněnou zvláštnost z pobřežní oblasti Malabar. | | Ojedinělá a nevšední je závěrečná fáze při zpracování zrn,
APe Káva Etiopie Sidamo 250 g | | Káva Sidamo je pěstována v regionu Sidamo, nacházejícím se v jižní části Etiopie blízko hlavního města Addis Ababa. Region je zodpovědný za největší kávovou produkci v celé zemi. V minulosti bylo Sidamo hlavní oblastí Království Sidama,
APe Káva Etiopie Sidamo 500 g | | Káva Sidamo je pěstována v regionu Sidamo, nacházejícím se v jižní části Etiopie blízko hlavního města Addis Ababa. Region je zodpovědný za největší kávovou produkci v celé zemi. V minulosti bylo Sidamo hlavní oblastí Království Sidama,
APe Káva Honduras 500 g | | Nejdůležitější plantáže jsou v oblastech Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Jak nám napovídá velké rozpětí v polohách, kde je káva pěstována (cca 300 - 1500 m n. m.), tak můžeme najít mnoho jakostí Hondurasské kávy. Káva z vysokých poloh
APe Káva Bolívie Cooperativa Mejillones 250 g | | Hlavní pěstitelské oblasti v Bolívii se nachází v blízkosti měst La Paz a Santa Cruz, dále pak v údolí řeky Beni a v oblasti poblíž města Chocobamba. Káva se zde pěstuje ve velkých nadmořských výškách a většina je jí
APe Káva Honduras 250 g | | Nejdůležitější plantáže jsou v oblastech Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Jak nám napovídá velké rozpětí v polohách, kde je káva pěstována (cca 300 - 1500 m n. m.), tak můžeme najít mnoho jakostí Hondurasské kávy. Káva z vysokých poloh
APe Káva Etiopie Sidamo 1000 g | | Káva Sidamo je pěstována v regionu Sidamo, nacházejícím se v jižní části Etiopie blízko hlavního města Addis Ababa. Region je zodpovědný za největší kávovou produkci v celé zemi. V minulosti bylo Sidamo hlavní oblastí Království Sidama,
APe Káva Honduras 1000 g | | Nejdůležitější plantáže jsou v oblastech Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Jak nám napovídá velké rozpětí v polohách, kde je káva pěstována (cca 300 - 1500 m n. m.), tak můžeme najít mnoho jakostí Hondurasské kávy. Káva z vysokých poloh
APe Káva Malawi 1000 g | | Káva zde roste na plantážích asi 1000m nad mořem, její zrno není typicky zelené, ale lehce namodralé. Po upražení je káva velmi příjemně výrazná a aromatická. Chuť je plná, mírně nasládlá s tóny čokolády a lehkou ovocnou kyselostí. | | Typ: Zrnková
APe Káva Peru Grade 1 250 g | | Díky svému jemnému charakteru se peruánská káva často používá pro míchání espresso směsí, French roast a jako základ ochucené kávy. Dobrou kávu můžeme najít vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (přibližně 200 km severně od hlavního města
APe Káva Peru Grade 1 500 g | | Díky svému jemnému charakteru se peruánská káva často používá pro míchání espresso směsí, French roast a jako základ ochucené kávy. Dobrou kávu můžeme najít vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (přibližně 200 km severně od hlavního města
APe Káva Indie Plantation A 1000 g | | Podle oblasti a druhu v ní můžeme nalézt kořeněné (káva je zde často pěstována společně s pepřem), oříškové, ovocné i čokoládové tóny. | | Indie má osm hlavních pěstitelských oblastí, všechny jsou na jihu země - nejznámější jsou
APe Káva Malawi 250 g | | Káva zde roste na plantážích asi 1000m nad mořem, její zrno není typicky zelené, ale lehce namodralé. Po upražení je káva velmi příjemně výrazná a aromatická. Chuť je plná, mírně nasládlá s tóny čokolády a lehkou ovocnou kyselostí. | | Typ: Zrnková
APe Káva Malawi 500 g | | Káva zde roste na plantážích asi 1000 m nad mořem, její zrno není typicky zelené, ale lehce namodralé. Po upražení je káva velmi příjemně výrazná a aromatická. Chuť je plná, mírně nasládlá s tóny čokolády a lehkou ovocnou kyselostí. | | Typ: Zrnková
APe Káva Guatemala SHB EP 500 g | | V chuti této kávy můžete nalézt pečené kaštany, kakao a zelené jablko. Guatemala patří k významným oblastí pěstitelů kávy ve Střední Americe. Je to dáno nejen skvělým podnebím pro pěstování kávy, ale i výbornými půdními
APe Káva Papua a Nová Guinea 1000 g | | Plantáž Sigri, odkud pochází i káva „Sigri“, obsahuje pouze ty nejlepší odrůdy arabik jako je Arusha a Typica. Tyto odrůdy kávovníků produkují mnohem jemnější kávu než ostatní druhy arabik pěstované v Papui Nové Guineji. | | Kontrola
APe Káva Papua a Nová Guinea 250 g | | Plantáž Sigri, odkud pochází i káva „Sigri“, obsahuje pouze ty nejlepší odrůdy arabik jako je Arusha a Typica. Tyto odrůdy kávovníků produkují mnohem jemnější kávu než ostatní druhy arabik pěstované v Papui Nové Guineji. | | Kontrola
APe Káva Papua a Nová Guinea 500 g | | Plantáž Sigri, odkiaľ pochádza aj káva „Sigri“, obsahuje iba tie najlepšie odrody arabík ako je Arusha a Typica. Tieto odrody kávovníkov produkujú oveľa jemnejšiu kávu ako ostatné druhy arabík pestované v Papui Novej Guinei. | | Kontrola
APe Espresso America Blend 250 g | | Směs káv America Blend vzniká mícháním 3 druhů 100% arabik. Dominikánská republika tvoří polovinu receptury, zbylé dvě kávy jsou obsaženy ve čtvrtinovém poměru a jedná se o arabiky Peru a Kuba. | | Dohromady tvoří směs, která vašemu espressu
APe Espresso America Blend 1000 g | | Směs káv America Blend vzniká mícháním 3 druhů 100% arabik. Dominikánská republika tvoří polovinu receptury, zbylé dvě kávy jsou obsaženy ve čtvrtinovém poměru a jedná se o arabiky Peru a Kuba. | | Dohromady tvoří směs, která vašemu espressu
APe Espresso India Blend 1000 g | | Jedná se o směs tří arabik - monzunová Indie Malabar, Indie Plantation A a Indie Plantation B. Je báječně krémová, chuťově vyvážená, nepříliš kyselá, voní po kakau a dochuť se ztrácí v čokoládě. | | Typ: Zrnková káva. | | *fotografie jsou
APe Espresso No.1 1000 g | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru
APe Espresso No.1 250 g | | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru
APe Espresso No.1 500 g | | V této směsi se snoubí chuti vybraných latinskoamerických arabik s indickou robustou, která patří k těm nejlepším. Její chuť je vyvážená, spíše jemnější, s náznakem acidity. Aroma je plné, ovocné a oříškové. | | Vyváženost směsi je díky poměru: