GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Kombinací mletých sušených datlí, kokosu, kešu oříšků a kakaa vznikne výborná tyčinka, na které si jistě rády pochutnají i děti. Díky zpracování metodou raw si všechny ingredience zachovaly živiny, vitamíny a minerální látky. A tak,
GRIZLY Kokosové chipsy kakaové BIO 100 g | | Správný fanoušek kokosu ví, že ho není nikdy dost. A že je výborný v jakékoli formě – strouhaný, na plátky nebo třeba v podobě slazených kokosových kostiček. Co byste ovšem řekli takovým kokosovým chipsům? Jsou zdravější
GRIZLY Kakaový pudr BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášek je vyroben z pražených kakaových bobů s obsahem tuku mezi 10-12%. Není alkalizován. Kakaový prášek se vyrábí ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao neboli pokrm bohů). Kakaovníky byly pěstovány již
GRIZLY Karamelizované kešu s kakaem 250 g | | Pokud si říkáte, že chuť slaných kešu oříšků a sladkého kakaa nemůže jít dohromady, rádi vás vyvedeme z omylu. Přesněji řečeno vás z toho omylu vyvedou lahodné kešu oříšky v křupavé karamelové krustě, které ještě k tomu
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Ne nadarmo je proto základní složkou při výrobě kvalitní čokolády – čím více procent kakaové hmoty čokolády obsahuje, tím je její chuť více hořká. Hmota vzniká namletím
GRIZLY Kakaové boby nepražené 500 g | | Kakaové boby jsou plody kakaovníku (Theobroma cacao) a vynikají výraznou hořko-sladkou chutí. Navíc v nich naleznete kořeněné i ovocné tóny. Jsou základem čokoládových výrobků a už Aztékové je označovali jako pokrm bohů. Nepražené
GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO 250 g | | Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vznikají mletím sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá
GRIZLY Mandle v hořké čokoládě s kakaem 250 g | | Vlastnosti a výhody: Mandle patří k jedněm z nejzdravějších skořápkových plodů. Mají vysokou výživovou hodnotu, obsahují velký podíl zdravých tuků a také bílkovin. Jsou zdrojem vápníku, zinku, hořčíku a dalších
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g | | Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na
GRIZLY Hořká čokoláda 60% 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové produkty | Složení: Kakaová hmota (UTZ-MB), cukr, kakaové máslo (UTZ-MB), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (UTZ-MB), emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Země
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový
GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO 500 g | | Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vznikají mletím sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá
GRIZLY Kakaové máslo pražené BIO 250 g | | | Administrativní zařazení: Rostlinný tuk | Složení: Kakaové máslo* 100 % | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Země původu: Peru | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Vlastnosti a výhody: Kakaové
Celé balení 15 x GRIZLY RAW Bar kokos-kešu-kakao 55 g | | Ovocná RAW tyčinka namletá z čerstvých datlí s kokosem, kešu a kakaem je výtečnou svačinou pro děti i dospělé. Tyčinka je samozřejmě bez lepku a přidaného cukru nebo konzervantů. | | Složení: Sušené datle, strouhaný