Mezi nejvíce zastoupené značky patří FEXI, AmeliaHome, Manu cafe, DecoKing, Vital Country, MyShirt, NUTREND, Manu tea, GRIZLY, BOMBus, ZIAJA, Lifelike, Kávoviny, ORION, KetoMix, Včelařství Domovina, GRACE COLE, MARIA NILA, Iswari, Taitau, AllNature, Tescoma, Max Sport, Nestlé alebo Nutspread. Všechny značky
GRIZLY Kakaové máslo pražené BIO 250 g | | | Administrativní zařazení: Rostlinný tuk | Složení: Kakaové máslo* 100 % | *CZ-BIO-003 produkt ekologického zemědělství | Země původu: Peru | Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě. | | | Vlastnosti a výhody: Kakaové
GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO 250 g | | Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vznikají mletím sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá
GRIZLY Kakaové boby nepražené zlomky BIO 500 g | | Zlomky čisté kakaové hmoty jsou vyráběny z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. Vznikají mletím sušených kakaových bobů ve speciálních mlýnech. Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády a někdy bývá
GRIZLY Kakaové boby nepražené 500 g | | Kakaové boby jsou plody kakaovníku (Theobroma cacao) a vynikají výraznou hořko-sladkou chutí. Navíc v nich naleznete kořeněné i ovocné tóny. Jsou základem čokoládových výrobků a už Aztékové je označovali jako pokrm bohů. Nepražené
GRIZLY Kakaový pudr BIO 250 g | | Vlastnosti a výhody: Prášek je vyroben z pražených kakaových bobů s obsahem tuku mezi 10-12%. Není alkalizován. Kakaový prášek se vyrábí ze semen plodů kakaovníku pravého (Theobroma Cacao neboli pokrm bohů). Kakaovníky byly pěstovány již
GRIZLY Raw BEAR kokos-kešu-kakao 55 g | | Kombinací mletých sušených datlí, kokosu, kešu oříšků a kakaa vznikne výborná tyčinka, na které si jistě rády pochutnají i děti. Díky zpracování metodou raw si všechny ingredience zachovaly živiny, vitamíny a minerální látky. A tak,
GRIZLY Karamelizované kešu s kakaem 250 g | | Pokud si říkáte, že chuť slaných kešu oříšků a sladkého kakaa nemůže jít dohromady, rádi vás vyvedeme z omylu. Přesněji řečeno vás z toho omylu vyvedou lahodné kešu oříšky v křupavé karamelové krustě, které ještě k tomu
GRIZLY Kokosové chipsy kakaové BIO 100 g | | Správný fanoušek kokosu ví, že ho není nikdy dost. A že je výborný v jakékoli formě – strouhaný, na plátky nebo třeba v podobě slazených kokosových kostiček. Co byste ovšem řekli takovým kokosovým chipsům? Jsou zdravější
GRIZLY Kakaová hmota 100% 250 g | | Kakaová hmota je vlastně 100% hořká čokoláda. Ne nadarmo je proto základní složkou při výrobě kvalitní čokolády – čím více procent kakaové hmoty čokolády obsahuje, tím je její chuť více hořká. Hmota vzniká namletím
GRIZLY Mandle v hořké čokoládě s kakaem 250 g | | Vlastnosti a výhody: Mandle patří k jedněm z nejzdravějších skořápkových plodů. Mají vysokou výživovou hodnotu, obsahují velký podíl zdravých tuků a také bílkovin. Jsou zdrojem vápníku, zinku, hořčíku a dalších
Celé balení 15 x GRIZLY RAW Bar kokos-kešu-kakao 55 g | | Ovocná RAW tyčinka namletá z čerstvých datlí s kokosem, kešu a kakaem je výtečnou svačinou pro děti i dospělé. Tyčinka je samozřejmě bez lepku a přidaného cukru nebo konzervantů. | | Složení: Sušené datle, strouhaný
GRIZLY Lískové ořechy v bílé čokoládě s kakaem by @mamadomisha 200 g | | Máte rádi lískáče, bílou čokoládu a kakao? Tak zpozorněte, protože přesně tahle výborná kombinace se ukrývá ve skleničce. Ručíme za to, že si opravdu vychutnáte a doslova užijete každý kousek
GRIZLY Belgická hořká čokoláda 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové pecičky | Složení: Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Min. podíl kakaa v %: 54,5 % (35,1 % kakaové máslo a 19,4 % odtučněný kakaový
GRIZLY Hořká čokoláda 60% 500 g | | | Administrativní zařazení: Čokoládové produkty | Složení: Kakaová hmota (UTZ-MB), cukr, kakaové máslo (UTZ-MB), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (UTZ-MB), emulgátor (sójový lecitin), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar | Země
GRIZLY Mléčná čokoláda 32% 500 g | | Vlastnosti a výhody: Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na