Szynaka Šatní skříň VELVET 73

Szynaka Šatní skříň VELVET 73

Szynaka Šatní skříň VELVET 73

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 32 000 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Szynaka Šatní skříň VELVET 73 - popis produktu

Šatní skříň VELVET 73

Unikátní masivní sektorový nábytek Velvet nabízí elegantní design ve spojení s kvalitním provedením. Masivní dřevo má řadu nesporných výhod, úžasná kresba dřeva, jeho přirozená přírodní vůně či dlouhá životnost, vás přesvědčí, že masivní nábytek, je pro vás ten pravý. Dřevo se snadno kombinuje s jakýmkoli interiérem a dokáže zútulnit prostor i přes moderní provedení. Přední část nábytku Velvet je vyrobena z masivního dřeva , zadní část z dubové dýhy, vnitřní část je vyrobena z foliovaného laminátu, povrch je upraven ekologickým olejem, což zajišťuje zdravotní nezávadnost nábytku. Nábytek z masivního dřeva sice vyžaduje trošku vyšší investici, ale snadná údržba, neodolatelný vzhled nábytku a dlouhá životnost výrobků vám tyto investice brzy vrátí. Samozřejmostí pro nábytek nejvyšší kvality jsou dvířka s tichým dovíráním. Šatní skříň je 3dveřová, na pravé straně jsou police, na levé straně je 1 police a věšáková tyč. Ve středu je zrcadlo.

Rozměry (ŠxVxH): 160 x 225 x 60 cm Barevné provedení: dub rustikal olejovaný

Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti. Na skla se nevztahuje reklamace, je třeba si je zkontrolovat při přebírání zboží!

Produkt Szynaka Šatní skříň VELVET 73 lze nalézt mezi produkty ve skupině Designový nábytek, patří značce SZYNAKA, barevná varianta je hnědá, z materiálu masiv, naleznete ho u prodejce Mujnabytek.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Šatní skříně, patří pod značku SZYNAKA, v barevné verzi hnědá, materiálové složení masiv, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Produkt Szynaka Šatní skříň VELVET 73 patří do skupiny produktů Masivní nábytek, patří pod značku SZYNAKA, barevná varianta je hnědá, materiálové složení masiv, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Szynaka Šatní skříň VELVET 73 - parametry produktu

DekorDub
Výška225 cm
BarvaHnědá
ZrcadloAno
PoliceAno
Šířka160 cm
Šířka od-do160 cm - 170 cm
MateriálMasiv
Šířka od-do150 cm - 160 cm
Typ dveříKlasické dveře
Počet dveříVícedveřové
Věšáková tyčAno
KategorieNábytek, Skříně, Designový nábytek, Šatní skříně, Masivní nábytek
ZnačkaSZYNAKA
Barvahnědá
Materiálmasiv
E-shopMujnabytek.cz

Szynaka Šatní skříň VELVET 73 - historie ceny a dostupnosti

Szynaka Šatní skříň VELVET 73 - další zajímavé produkty

Szynaka Šatní skříň VELVET 73 - jak nakoupit nejvýhodnější?