Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 9 540 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 - popis produktu

Konferenční stolek Montenegro 41

Unikátní masivní sektorový nábytek Montenegro nabízí elegantní design ve spojení s kvalitním provedením. Masivní dřevo má řadu nesporných výhod, úžasná kresba dřeva, jeho přirozená přírodní vůně či dlouhá životnost, vás přesvědčí, že masivní nábytek, je pro vás ten pravý. Dřevo se snadno kombinuje s jakýmkoli interiérem a dokáže zútulnit prostor i přes moderní provedení.

Stůl je vyroben z masivního dřeva v kombinaci s dubovou dýhou, povrch je upraven ekologickým olejem, což zajišťuje zdravotní nezávadnost nábytku. Nábytek z masivního dřeva sice vyžaduje trošku vyšší investici, ale snadná údržba, neodolatelný vzhled nábytku a dlouhá životnost výrobků vám tyto investice brzy vrátí. Moderní a nadčasový vzhled nábytku Montenegro dodává spojení masivního dřeva s kovovými detaily. ň

Materiál: masivní dřevo, dýha Rozměry (ŠxVxH) : 80 x 45 x 80 cm Barevné provedení: dub rustikal olejovaný

Upozornění: Váš monitor a tiskárna nemusí zobrazovat barvy takové, jaké jsou ve skutečnosti. Na skla se nevztahuje reklamace, je třeba si je zkontrolovat při přebírání zboží!

Produkt Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 patří do skupiny produktů Konferenční stolky od značky SZYNAKA, v barvě béžová, je vyroben z materiálu přírodní dýha v nabídce e-shopu Mujnabytek.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Masivní nábytek, patří pod značku SZYNAKA, barevná varianta je béžová, materiálové složení přírodní dýha, v nabídce prodejce Mujnabytek.cz.

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 - parametry produktu

BarvaBéžová
Výška45 cm
Šířka80 cm
FunkceBez rozkladu
MateriálDřevo
Tvar stoluČtvercový
FunkceBez poličky
Materiálpřírodní dýha
KategorieNábytek, Konferenční stolky, Masivní nábytek
ZnačkaSZYNAKA
Barvabéžová
Materiálpřírodní dýha
E-shopMujnabytek.cz

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 - historie ceny a dostupnosti

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 - další zajímavé produkty

Szynaka Konferenční stolek MONTENEGRO 41 - jak nakoupit nejvýhodnější?