Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě #5730980

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě #5730980

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě #5730980

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 109 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě - popis produktu

Herní set Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě: Praktický kufřík s rukojetí pro snadné přenášení a roztomilým miminkem Sylvanian. Klíčové vlastnosti herního setu Sylvanian Families Baby příslušenstvíBaby veverka Alfie Walnut si rád hraje se svým zeleným autíčkem, miluje závody po domě a jízdy na zahraděHerní sady a figurky Sylvanian Families jsou nadčasové a vysoce kvalitní hračkyHra podněcuje představivost dítěteFigurky jsou vyrobeny z plastu, který je potažený jemňounkým sametemOčička jsou z černých korálkůVšechny končetiny jsou pohyblivé a hlavička otáčecíOblečení je vyrobeno tak, aby se dalo opakovaně svlékat a oblékat SpecifikaceVýška dětí:6,5 cmVěk:3 +Výrobce:Sylvanian Families Obsah sady1 × praktický kufřík1 × autíčko1 × baby figurka veverky

Tento produkt se nachází v kategorii Herní sety, je v nabídce značky Sylvanian Families, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě - parametry produktu

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě - historie ceny a dostupnosti

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě - další zajímavé produkty

Sylvanian Families Baby příslušenství - veverka v autě - jak nakoupit nejvýhodnější?