Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 505 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm - popis produktu

Koberec LUMIS TYP 4 je svítící dětský koberec, který vytváří pohodlnou a hravou atmosféru v dětském pokoji. Je vyroben z kvalitního polyesteru a materiálu mikroplyš, který je antialergický a příjemný na dotek. Koberec je odolný proti skvrnám a zachovává si vysoký lesk. Jeho modrá barva s vesmírným vzorem je atraktivní a přitahuje dětskou pozornost. Jednou z výhod tohoto koberce je jeho schopnost svítit ve tmě. Obsahuje fosforescenční pigmenty, které se nabíjejí denním světlem a večer vyzařují jemné světlo. Díky tomu vytváří příjemnou atmosféru a dodává dětskému pokoji zvláštní kouzlo. Neperte v pračce. Nebělte. Nečistěte chemicky. Nesušte v sušičce. Nežehlete. Vhodný na podlahové topení. Koberec LUMIS TYP 4 nabízíme v několika velikostech. Barva:modrá / vzor vesmír Materiál:100% polyester / pěna / mikroplyš Rozměry (ŠxD):60x100 cm80x150 cm120x160 cm Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Výška vlasu: 0,3 cmGramáž: 260 g / m2Tloušťka koberce: 1 cm Materiál a jeho údržba: POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá jako doplňkový materiál pro zvýšení jemnosti koberců. Polyesterové koberce jsou vhodné do domácnosti a méně namáhaných komerčních prostor. Jsou odolné proti skvrnám rozpustným ve vodě, neabsorbují vlhkost, jsou měkké, odolné, nekroutí se, vynikají vysokým jasem a jsou stálobarevné. Čištění a údržba: - Doporučujeme použít podložku pod koberec - zamezíte uklouznutí na koberci, zároveň prodloužíte životnost koberce a chráníte podlahu.- Používejte koberec ve vnitřních prostorách, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí koberce, nevystavujte jej přímým slunečním paprskům.- Koberec pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.- Koberec vysávejte min. 2 - 3 x za týden.- Skvrny ihned vyčistěte.- Vyhněte se namáčení koberce, používejte suchou savou látku.- Při větším znečištění použijte suchou pěnu. Aplikujte na koberec a podle návodu nechte jistý čas působit. Potom koberec důkladně vysajte. Tato metoda se doporučuje u koberců s kratším vlasem.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly koberec poškodit.- U obtížně odstranitelných skvrn doporučujeme profesionální čištění.

Tento produkt naleznete ve skupině Doplňky do dětského pokoje, patří značce VIPKON, barevné provedení je modrá, materiál je polyester, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm - parametry produktu

BARVAModrá
TVARObdélníkový
MATERIÁLPolyester
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA120 cm
ŠÍŘKA80 cm
STYLDětský
HMOTNOST1 kg
DÉLKA160 cm
DÉLKA150 cm
DÉLKA100 cm
VÝŠKA1 cm
ROZMĚR80x150 cm
Hmotnost1000.000g
KategorieDoplňky do dětského pokoje
ZnačkaVIPKON
Barvamodrá
Materiálpolyester
E-shopInpostele.cz

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm - historie ceny a dostupnosti

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm - další zajímavé produkty

Svítící koberec LUMIS 4 80x150 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?