Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 224 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm - popis produktu

Koberec LUMIS TYP 1 je dětský svítící koberec, který vytváří hravou atmosféru v dětském pokoji. Je vyroben z kvalitního polyesteru a mikroplyše, který je příjemný na dotek a odolný proti skvrnám. Jeho světle šedá barva je nenápadná, ale světelné vesmírné vzory přitahují dětskou pozornost. Jednou z hlavních výhod tohoto koberce je jeho schopnost svítit ve tmě. Obsahuje fosforescenční pigmenty, které se nabíjejí denním světlem a večer vyzařují jemné světlo. Tím vytváří příjemnou atmosféru a dodává dětskému pokoji zvláštní kouzlo. Koberec LUMIS TYP 1 není vhodný pro praní v pračce, bělení, chemické čištění, sušení v sušičce ani žehlení. Je kompatibilní s podlahovým topením. Koberec LUMIS TYP 1 je k dispozici v různých velikostech. Barva:světle šedá / vzor měsíc a hvězdy Materiál:100% polyester / pěna / mikroplyš Rozměry (ŠxD):60x100 cm120x160 cm Výběr rozměru zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Výška vlasu: 0,3 cmGramáž: 260 g / m2Tloušťka koberce: 1 cm Materiál a jeho údržba: POLYESTER:Polyester je lehký a měkký, proto se používá jako doplňkový materiál pro zvýšení jemnosti koberců. Polyesterové koberce jsou vhodné do domácnosti a méně namáhaných komerčních prostor. Jsou odolné proti skvrnám rozpustným ve vodě, neabsorbují vlhkost, jsou měkké, odolné, nekroutí se, vynikají vysokým jasem a jsou stálobarevné. Čištění a údržba: - Doporučujeme použít podložku pod koberec - zamezíte uklouznutí na koberci, zároveň prodloužíte životnost koberce a chráníte podlahu.- Používejte koberec ve vnitřních prostorách, chraňte jej před vlhkem.- Abyste se vyhnuli vyblednutí koberce, nevystavujte jej přímým slunečním paprskům.- Koberec pravidelně otáčejte, abyste předešli jeho opotřebení jen na jedné straně.- Nevytahujte uvolněná vlákna, odstřihněte je nůžkami.- Koberec vysávejte min. 2 - 3 x za týden.- Skvrny ihned vyčistěte.- Vyhněte se namáčení koberce, používejte suchou savou látku.- Při větším znečištění použijte suchou pěnu. Aplikujte na koberec a podle návodu nechte jistý čas působit. Potom koberec důkladně vysajte. Tato metoda se doporučuje u koberců s kratším vlasem.- Nepoužívejte chemikálie, které by mohly koberec poškodit.- U obtížně odstranitelných skvrn doporučujeme profesionální čištění.

Tento produkt naleznete ve skupině Doplňky do dětského pokoje, patří značce VIPKON, barevné provedení je šedá, materiál je polyester, v nabídce prodejce Inpostele.cz.

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm - parametry produktu

BARVAŠedá
TVARObdélníkový
MATERIÁLPolyester
ŠÍŘKA60 cm
ŠÍŘKA120 cm
STYLDětský
HMOTNOST1 kg
HMOTNOST0,4 kg
DÉLKA160 cm
DÉLKA100 cm
VÝŠKA1 cm
ROZMĚR60x100 cm
Hmotnost1000.000g
KategorieDoplňky do dětského pokoje
ZnačkaVIPKON
Barvašedá
Materiálpolyester
E-shopInpostele.cz

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm - historie ceny a dostupnosti

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm - další zajímavé produkty

Svítící koberec LUMIS 1 60x100 cm - jak nakoupit nejvýhodnější?