Sušené brusinky celé 500 g

Sušené brusinky celé 500 g

Sušené brusinky celé 500 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 139 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sušené brusinky celé 500 g - popis produktu

Sušené brusinky celé Sušené brusinky jsou chutným a zdravým občerstvením, které získává stále více příznivců po celém světě. Tyto malé, jasně červené plody jsou známé svou sladkokyselou chutí a výjimečnou výživovou hodnotou. Jednou z nejzajímavějších vlastností sušených brusinek je jejich bohatý obsah antioxidantů a vitamínu C. Tyto látky pomáhají chránit buňky před poškozením způsobeným volnými radikály a podporují imunitní systém. Kromě toho obsahují také vlákninu, která je důležitá pro trávení a zdraví střev. V neposlední řadě mají sušené brusinky také potenciálně prospěšné účinky na zdraví močového systému. Obsahují látky, které mohou preventivně působit proti infekcím močových cest, což je častý problém zejména u žen. Výživové údaje na 100 g:   Energetická hodnota: 1289 kJ / 308 kcal Tuky: 1,4 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g Sacharidy: 82 g z toho cukry: 65 g Vláknina: 5,7 g Bílkoviny: 0,7 g Sůl 0 g Použití Jsou skvělým doplňkem cereálií, jogurtů, pečiva nebo je můžete jednoduše jíst samotné jako chutnou a zdravou svačinku. Země původu: USA. Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě. Balení: Znovuuzavíratelný obal.

Produkt Sušené brusinky celé 500 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Sušené brusinky celé 500 g - parametry produktu

KategorieSušené ovoce
ZnačkaBioruža
E-shopBioruze.cz

Sušené brusinky celé 500 g - historie ceny a dostupnosti

Sušené brusinky celé 500 g - další zajímavé produkty

Sušené brusinky celé 500 g - jak nakoupit nejvýhodnější?