Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW - popis produktu

Židle HC RAINBOW je originální a má jedinečný design. Židle je určena pro děti, které budou pohodlné nejen při studiu, ale i při hraní na počítači. Kombinace osvědčených řešení, jako je mechanismus umožňující plynulé nastavení sklonu opěradla. Zajišťuje především správné postavení celého těla se zvláštním důrazem na páteř. Kolečka zajišťují stabilitu i tichý a bezpečný chod po podlaze. Vlastnosti židle: Ergonomická herní židle s pohodlným plochým sedákem v originálním stylu Pohodlné, měkké, čalouněné područky z bílé ekokůže Speciální kvalitní tkanina v kombinaci s ekokůží zajišťuje snadné čištění a odolnost Židle je navržena tak, aby zajistila správnou polohu zad Dva polštáře: bederní a krční Polštáře na zip s vyměnitelnou výplní Výplň je kombinací nejkvalitnější termoelastické pěny Vzduch zdarma tak chladit CF penou notranslatespan notranslatespan Podpora krčních svalů a krční páteře Funkce, která umožňuje houpání židle Plynule nastavitelná výška sedáku Kolečka z polyuretanové gumy Vysoká kvalita a důraz na detail Jedná se o židli složenou z mnoha propracovaných detailů, kde je konečným výsledkem nejvyšší uživatelský komfort. Křeslo kombinuje praktičnost kvalitních látek s nevšedními barvami a originálními detaily, jako je bederní polštář nebo pohodlné měkce polstrované područky. Plná kontrola vždy po ruce Plynulé nastavení sklonu opěradla pomocí páčky pod opěradlem je osvědčeným řešením, které umožňuje zvolit tu nejpohodlnější polohu pro hodiny studia nebo zábavy – stačí použít páku pod sedákem. Křeslo se stará o vše následující: Optimální poloha celého těla Podpora svalů hlavy a krku Podpora zad Správná poloha páteře Pohodlná podpora pro ruce a paže Pohodlná podpora pro stehna a nohy Specifikace: Barva: bílá - šedá Maximální hmotnost uživatele: 120 kg Doporučená výška uživatele: od 60 cm do 180 cm (rozměry židle viz galerie) Hmotnost židle: 14 kg

Produkt Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW lze nalézt mezi produkty ve skupině Bytové doplňky, barevná varianta je šedá v nabídce e-shopu Dumdekorace.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Herní židle, v barvě šedá, v nabídce prodejce Dumdekorace.cz.

Produkt Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW patří do skupiny produktů Herní křesla, barevné provedení je šedá, naleznete jej v e-shopu Dumdekorace.cz.

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW - parametry produktu

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW - historie ceny a dostupnosti

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW - další zajímavé produkty

Stylové herní křeslo v bílo-šedé HC RAINBOW - jak nakoupit nejvýhodnější?