Statečný Zeb

Statečný Zeb

Statečný Zeb

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 119 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Statečný Zeb - popis produktu

Elektronická kniha Statečný Zeb:Druhá knížka autorčiny volné řady o zvířatech (první byla Princezna bílých tygrů) Jednou za svítání se v savaně pod rozložitou akácií narodil černobíle pruhovaný hřebeček Zeb. Jakmile se rozkoukal, začala ho máma Badu učit všemu, co musí znát zebra, aby se jí v divoké přírodě dobře žilo. Volnost a bezstarostnost zvídavého mláděte však brzy ukončí lovci – Zeba chytí a odvezou daleko pryč. Tak začíná předlouhá a strastiplná Zebova cesta. Ale kde skončí? A vrátí se někdy statečný Zeb domů? Příběh o malé zebře přináší nejen napínavé vyprávění, ale i spoustu zajímavostí o africké přírodě a životě divokých zvířat. Hlavním hrdinou je hřebeček Grévyho – nejstarší a chráněný druh zebry, která dostala jméno podle francouzského prezidenta, jenž ji obdržel jako vzácný dar od egyptského císaře.

Produkt Statečný Zeb lze nalézt mezi produkty ve skupině Elektronické knihy, patří značce ALBATROS, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Statečný Zeb - parametry produktu

Statečný Zeb - historie ceny a dostupnosti

Statečný Zeb - další zajímavé produkty

Statečný Zeb - jak nakoupit nejvýhodnější?