Sportteam A113

Sportteam A113

Sportteam A113

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 289 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Sportteam A113 - popis produktu

Lední brusle Sportteam A113:  Právě se k vašim rukám dostávají kvalitní hokejové brusle určené pro rekreační sportovce či začínající hokejisty. Díky vnějšímu materiálu z technického nylonu a rezistentního PVC bude vaše noha chráněna pomyslným brněním. Pomocí šňůrek můžete botu patřičně utáhnout. Váš kotník tak získá maximální oporu a vy tak budete schopni dramaticky kličkovat nebo rychle měnit směr. Odolná špička nebo bandáž s pamětí jsou jen další velice hodnotné vychytávky, které tato brusle může svému uživateli nabídnout. Vnitřní prostor brusle je pečlivě vytvarován a nebude tak docházet k nepříjemným otlakům. Nerezový nůž je velice ostrý a jen těžko se může otupit. Díky tomu si bruslař může dovolit rychlé změny směru, kličkování nebo brzdění na místě.Využijte sportovní náčiní od společnosti Sportteam a vypilujete tak svoji bruslařskou techniku k dokonalosti. Brusle byly vyvinuty pro začínající bruslaře nebo rekreační sportovce. Avšak zde byly aplikovány také prvky z profesionální sportovní výbavy a vy si tak můžete užít mnoho zábavy na kluzišti.Klíčové vlastnostiHokejové brusle pro začátečníkyVelice pevný a odolný materiálOdolná špička ochrání vaši nohuBandáž s pamětí pro větší pohodlíSnadné utahování pomocí tkaniček

Produkt Sportteam A113 lze nalézt mezi produkty ve skupině Hráčské brusle, patří pod značku Sportteam, v nabídce prodejce Alza.cz.

Sportteam A113 - parametry produktu

Sportteam A113 - historie ceny a dostupnosti

Sportteam A113 - další zajímavé produkty

Sportteam A113 - jak nakoupit nejvýhodnější?