SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá - popis produktu

Rukavice na kolo pro zimní jízdu. Sú vyrobeny z Primaloft® izolace a Softshellu pro vynikající udržení tepla, prodyšnost a ochranu před větrem a sněhem. Použitíéch materiálůály a ergonomickýédesign umožňujíéinýbornúmanipulaciáa přiléhavéépadnutíéna ruceách. Nejvíce namá hané částí na dlani sé vybavenýché tenkýmé polstrováním. Nechýbajú reflexníé prvky a prodlouženouámanžetu pro lepšíšie spojení s bundou. Vlastnosti cyklistických rukavic Vynikající 60g syntetická izolace Primaloft® Silver pro vynikající teplo. Velmi odolný a hřejivý materiál Softshell Clarino™ syntetická kůže má má tenkáú vý výplň a je potaženaá sá silikonovýmó novým potiskem . mikrovláknovlý pásik na palci pro utírání nosu. kompatibilní se zařízeními s dotykovým displejem reflexní prvky poutko se zapínáním na suchý zip teplotní rozsah: -5°C Softshell Stretch technológie Připomínámeánovouátechnológii, kteráá byla vyvinutaápro dynamickéá, zimníášporty. Díkyánovéápolyuretanovéámembráněájeázaručenaáprodyšnostáaáodolnostáprotiávětru aávodě. Fleútro je vyrobeno z flísu, kterýýposkytuje inýbornúteplo. Povrch je príměkkýý na dotek a vyznačuje se čistýmý a modernímý vzhledem. Primaloft® stříbrná izolace Syntetickáá izolaceá s neuvěřitelně vynikajícímá tvarem a vynikajícímiá tepelnýmiá vlastnostmi. Vyznačuje se skvělým poměrem: nízká hmotnost/vysoká hřejivost. Je také velmi flexibilní a snadno se balí. Díky svým izolačním schopnostem a vysoké voděodolnosti vás zahřeje i za mokra. Vysokýý stupeň prodyšnosti izolaceá podporuje regulaci tepla a pohodlí. Ideální pro zateplení v proměnlivých povětrnostních podmínkách. Sportful. Italské výrobca športéoblečení (běžeckéé lyžování, cykloturistika, outdoor). Společnost ve svých výrobcích používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. Za účelem dosažení &scaronécyklistického oblečení spolupracuje společnost s profesionálními cyklisty již více než 60 let.Kromě italského národního týmu v běhu na lyžích a biatlonu obléká společnost také cyklistický tým World Tour Bora-hansgrohe. Velikostní tabulka

5 Obvod dlaně ( cm)
XS 15-17
S 18-20
M 21-23
L 24-25
XL 26-27
2XL 28-29

Produkt SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá patří do skupiny produktů Zimní rukavice od značky Sportful, je vyroben z materiálu CLARINO®, elastan, polyamid, polyester, polyuretan, PrimaLoft®, softshell, naleznete ho u prodejce Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá - parametry produktu

BENEFITovládání dotykového displeje, protiskluzové prvky, ochrana vrchní části ruky
VLASTNOSTIprodyšné, zateplené, větruodolné, větruodolné
VYUŽITÍsilniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, jaro, zima
PROVEDENÍreflexní prvky
DESIGNjednobarevný
MATERIÁLCLARINO®, PrimaLoft®, Polyamid, Polyuretan, Polyester, Elastan
POHLAVÍunisex
KategorieRukavice, Zimní rukavice
ZnačkaSportful
MateriálCLARINO®, elastan, polyamid, polyester, polyuretan, PrimaLoft®, softshell
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické rukavice dlouhoprsté - SOTTOZERO - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?