SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová - popis produktu

Dám elastickéé kalhoty Sportful Doro Rythmo sá ideální pro rekreační běžecké lyžování v mírné zimě. Při velmi nízkýcháteplotáchá je lze použít jako hřejivouá, spodníá vrstvu. Použití materiáluýThermoDrytex Plusýzajišťujeýýýudržení tepla, odvod vlhkosti a lehkouýkompresi.   Vlastnosti kalhot elastickýý, prodyšnýý a hřejivýý materiálál ThermoDrytex Plus. elastickéýpás&scaron&nús odnímatelnými&scaron&nús. maláéinúroztrženáékapsa. Materiál ThermoDrytex Plusál Díky extrémně pružné a tenké vnitřníútor vrstvě zéčesanéhoéflísu je tatoátkanina ideálníáproápřípady, kdy je vyžadována vysoká teplota aacute;a pružnost materiálu. Jeho měkkost a pružnost zajišťuje 84% nylonu a 16% lycry. Povrch tkaniny je ošetřenýsilikonemónovouúpravou, která zajišťuje částečnouúvoděodolnost.  Sportful Italská výrobka športéoblečení (běžeckéélyžování, cykloturistika, outdoor). Společnost ve svých výrobcích používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. Za účelem dosažení ššpičkovéhoécyklistického oblečení spolupracuje společnost s profesionálními cyklisty již více než 60 let.Kromě cyklistickýchých světových tímovců Bahrajn-Merida a Bora-hansgrohe také s Italským národním týmem v běhu na lyžích a s biatlonovým týmem. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Sportful, je vyroben z materiálu ThermoDrytex Plus v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová patří do skupiny produktů Běžecké lyžování, patří pod značku Sportful, materiálové složení ThermoDrytex Plus, naleznete jej v e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová - parametry produktu

VYUŽITÍběžkování, běhání
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, zima
MATERIÁLThermoDrytex Plus
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Legíny, Cyklistické kalhoty, Běžecké lyžování
ZnačkaSportful
MateriálThermoDrytex Plus
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické legíny - DORO RYTHMO - tyrkysová - jak nakoupit nejvýhodnější?