SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená - popis produktu

Zimní, Cyklistické kalhoty Giara jsou ideální pro přechodné a zimní ježdění. Díky kombinaci funkčních materiálů se známou tloušťkou izolace v jednotlivých částech kalhot zajišťují optimální pohodlí. V horní části jsou elastickéé síťovanéé šle, kteréé zajišťujíé vysokoué ú ú ú úroveň vzdušnosti. Sú zú izolačních materiálů, které mají vú jednotlivých částech noý rôzně hrú. Pohodlí na cestách zvyšuje také cyklistická vložka Bodyfit Pro. Součástí tmavěmodrýchše kalhot je boční kapsa na energetickéýgél nebo jinéédrobnosti. Vlastnosti cyklistických kalhot  tepléé, elastickéémateriályály. pružné elastické šle. bočníékapsa na drobnosti. teplotní rozsah: 5 stupňů;C a vyšší reflexníéprvky . Vložka Bodyfit Pro Vyvinuta profesionálnímiámi cyklisty. Různáátloušťkaávýplněývýjednotlivýchýčástech zajišťuje optimálníápohodlí při krátkýchájízdách i dlouhýcháletech. Anatomický tvar a konstrukce bez tření zabraňují tření nebo odírání. Sportful Italské výrobotca športéoblečení (crossé lyžování, cykloturistika, outdoor). Při výrobě používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. Společnost již více než 60 let spolupracuje s profesionálními cyklisty, aby dosáhla špicicé cyklistického oblečení. Společnost již více než 60 let spolupracuje s profesionálními cyklisty. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená lze nalézt mezi produkty ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, městská cyklistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, zima
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Zelenina, Cyklistické kalhoty
ZnačkaSportful
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické kalhoty dlouhé s laclem - GIARA - zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?