SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá #6062866

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá #6062866

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá #6062866

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá - popis produktu

Cyklistické oblečení Giara bylo navrženo pro maximální pohodlí při celodenní jízdě v jakémkoli terénu. Vyznačuje se špečujícímášněrovánímástřihem, konštrakcíáa čistýmiýliniemiázajišťujícímiúpohodlnéénošení nejen na asfaltovýchýsilnicícháale i v nezpevněnéméterénu. Dám cyklistickéšortézyGiara majíúpodobnýúkonújako závodníár modely. Sú vyrobenyé zé velmi pružnéhoé materiáluá díky kterému majíú minimálníšvov pro väächší pohodlí. Pro snadné a snadné sundávání mají na zadní straně magnetický vzorek.bspPři dlouhých jízdách oceníte inovativní dvojitý přehrávač vložek do kola Bodyfit Pro MD. Vlastnosti cyklistických vložek Extrémně pružnáákonštrace pro výrodníésezení a podporu svalů. nováádvouvrstváávložka BodyFit Pro MD W. bočníékapsa na pravém stehně. pružnéépopruhy s magnetickýmýzapínánímýusnadňujícíúsvlékání pružné lemy. reflexní prvky teplotní rozsah: 15 až 30°C Vložka BodyFit Pro MD W Lehkáácyklistickáávložka s minimálnímáobjemem pro maximálníávolnost pohybu. Je vybavena štructúrou s dvojitou hustotou šrou a mäkovou tkaninou o průměru 3 mm s mikroperforací pro zvýšení ššence prodyšnosti a celkového épohodlí. Ideální pro krátké i dlouhé vyjížďky. Stealth Stretch materiál Tkanina, která poskytuje vynikající pohodlí, pružnost a lehkou kompresi. Má hladkýý aý polomatnýý povrch. Sportful. Italské výrobca športé oblečení (crossé lyžování, cykloturistika, outdoor). Při výrobě používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. s cílem dosáhnout &scaroné cyklistického oblečení spolupracuje společnost s profesionálními cyklisty již více než 60 let. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Produkt SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá #6062866 lze nalézt mezi produkty ve skupině Krátké kalhoty, je v nabídce značky Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Cyklistické kalhoty od značky Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, městská cyklistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍjaro, léto
POHLAVÍdámské
KategorieKalhoty, Krátké kalhoty, Cyklistické kalhoty
ZnačkaSportful
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistické kalhoty krátké s laclem - GIARA - černá - jak nakoupit nejvýhodnější?