SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá - popis produktu

Zimní cyklistická bunda SuperGiara je ideální na dlouhé vyjížďky v chladných podmínkách. Je vybavena až 9 kapsami a izolací Polartecá® Alpha® která poskytuje optimální tepelný komfort. Vrchní vrstva bundy je vyrobena z lehkého nekofotivého materiálu ,který je o etren   zapečený přímo zabraňuje hromadění vody a špíny a nečistot (např.  bláta ). Lepšíšspojení&s&rukavicemi&je&zajištěno&těsnýmié,&elastickýmié manžetami naá rukou. Samozřejmostí jsouúreflexníélogaá Vlastnosti cyklistické bundy Lehkýý, nereflexníý materiálý s vodoodpudivouú úpravou True DWR. syntetickáá izolace Polartecá Alpha®. plný´&c´ zip. reflexníé prvky 6 zadních kapes 2 otevřené kapsy na hrudi 1 na levém rameni kapsa na hrudi 1 kapsa na levém rameni kapsa na hrudi Polartec® Alpha® Novášforma syntetické izolaceákterááposkytuje vynikající teplo a prodyšnost při minimálníáhmotnosti a objemu. Alpha® vytvořila tepelnouúizolaci nadýchané tvarem bez použití pápéřovýchýmateriálů. Od tradiční izolace používané v závodním oblečení se liší sendvičovou konstrukcí z pružných a prodyšných materiálů. Sportful Italské výrobca športéoblečení (běžeckéélyžování, cykloturistika, outdoor). Výhraněýpoužíváýinovativníýtechnologieógie&a&a&vysoce&kvalitní&materiály. Za účelem dosažení &scaronécyklistického oblečení společnost spolupracuje s profesionálními aacute;l cyklisty již více než 60 let. Kromě italské reprezentace v běhu na lyžích a biatlonu obléká Bora-hansgrohe také World Tour tím, Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 88 76 90 80
S 92 80 94 81
M 96 84 98 82
L 100 88 102 83
XL 105 93 107 84,5
2XL 110 98 112 86
3XL 115 103 117 87,5

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní bundy, patří pod značku Sportful, materiálové složení POLARTEC Alpha v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá patří do skupiny produktů Dlouhé bundy, vyrábí jej značka Sportful, materiálové provedení je POLARTEC Alpha, v nabídce prodejce Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, městská cyklistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, zima
MATERIÁLPOLARTEC Alpha
POHLAVÍpánské
KategorieBundy, Vesty, Zimní bundy, Dlouhé bundy
ZnačkaSportful
MateriálPOLARTEC Alpha
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - SUPERGIARA - hnědá - jak nakoupit nejvýhodnější?