SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #6062292

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #6062292

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #6062292

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - popis produktu

Zimní cyklistická bunda Fiandre zajišťuje pohodlí a komfort i ve velmi chladném počasí. Díky novému membránovémuámateriálu Goretex Infiniumáaázapékacímuálnuábudeáergonomickýástřihápříjemnýáiáběhemádlouhých,áročníchávyjížděk. Prostě škočičkaá cyklistickáá bunda na zimu. Vlastnosti bundy tepláá, prodyšnášná, neúkavá. ergonomickýýstřih materiálál Goretex Infinium 218g s vodoodpudivou úpravou DWRúpravý. vysoce kvalitní celorozepínacíýYKK zip s vúrvaným léžlábkem. enýšenýštěsněníálny střih holýéra pružnéémanžety na rukouá. 3 zadní kapsy. GORE-TEX® Infinium™. Neprefúkavá a vysoce prodyšnášná membrána, kteráá zabraňuje pronikání větru a zároveň umožňuje odpařování vlhkosti. Tatoákombinaceáochranyáaáprodyšnosti& minimalizujeáochlazováníávětremáběhemáfyzické&aktivityáaáčinkyáaásnižujeáriziko&přehřátíá. Povrch vnějšího&scaroná materiáluá je o&scaron&etrený vodoodpudivýú pravý.  Sportful. Italské výrobca športé oblečení (běžeckéé lyžování, cykloturistika, outdoor). Společnost ve svých výrobcích používá inovativní technologie a vysoce kvalitní materiály. Za účelem dosažení &scaroné cyklistického oblečení spolupracuje společnost s profesionálními cyklisty již více než 60 let. Velikostní tabulka

1 Obvod hrudníku ( cm) 2 Obvod pasu ( cm) 3 Obvod boků ( cm) 4 Délka kalhot ( cm)
XS 79 63 87 75
S 84 68 92 76
M 89 73 97 77
L 94 78 102 78
XL 99 83 107 79
2XL 104 88 112 80

Produkt SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená #6062292 patří do skupiny produktů Zimní bundy, patří pod značku Sportful v nabídce e-shopu Holokolo.cz.

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - parametry produktu

VYUŽITÍcykloturistika, silniční cyklistika
ROČNÍ OBDOBÍpodzim, zima
POHLAVÍdámské
KategorieZelenina, Bundy, Vesty, Zimní bundy
ZnačkaSportful
E-shopHolokolo.cz

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - historie ceny a dostupnosti

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - další zajímavé produkty

SPORTFUL Cyklistická zateplená bunda - FIANDRE - zelená - jak nakoupit nejvýhodnější?